משעמם

נועלה 123

New member
אהבתי את החתימה...

חח.. ובאמת משעמם..

barboshkiss

New member
חס וחלילה משעמם

היום עשיתי כיף חיים! (רק לפני כמה דקות חזרתי הבייתה) חופש נעים :p

BlueBeIl

New member
לי בכלל לא היה כיף

בבוקר הייתה בגרות באזרחות (למרות שהחלק הזה דווקא היה הרבה פחות גרוע מהמצופה) ואחר כך הכריחו אותנו להשאר כדי שהרכזת שכבה תוכל לצעוק עלינו על התעלול סוף שנה שהשכבה שלנו עשתה... שאני גיליתי עליו שלושה ימים אחריXD ומה שהיה הכי מעצבן בקטע הזה.... זה שהיה את הרוב של צופיפינקים מגעילים שעשו כמה שלטי צופים (מחזור ז' כי אף טמפון לא יוכל לעצור אותנו!) ותלו אותם ובתוך בית הספר זרקו נייר טואלט ושברו את הכדים שיש והכל, והיה את המיעוט של כמה שהם יותר מהאאוטסיידרים שעשו גראפיטי. ומסתבר שנציגים של אותו רוב סיפרו למנהלת שהם רק תלו את השלטים התמימים והחמודים, וזה המיעוט הרע (אלה של הגראפיטי) שעשה את כל הונאדליזם ושבר את הכדים. זה כל כך עצבן אותי ועוד איך שהיא אכלה את זה... פשוט עמדה לפנינו ונאמה על זה שהמיעוט כמעט הרס לרוב. ואחר כך הכריחו אותנו להוריד כסאות לטקס חלוקת תעודות וזה היה כזה טקס דפוק ומדכא
שמו שטיח אדום (wtf?) בשער של בית ספר (שאף אחד לא נכנס דרכו אגב) והכריחו את כולם לצאת ולהכנס דרכו שיהיה אפשר לצלם ואחר כך כל התלמידים הצבועים וההורים הצבועים שלהם שניסו להעיף את המחנכת שלי כל השנה עמדו ונאמו לה כמה שהיא תומכת ועוזרת. גאד אה כן, ובספר מחזור יש כזה הווי כיתתי שעשו אותו בסגנון סין סיטי כזה וניסו להזכיר כל ילד... ואני פשוט נספחת לבלאקרים ש"שכבו על הדשא ושמעו מוזיקה בקולי קולות באוזניות" נכון שזה מעצבן שאנשים מכירים בערך שתי קטגוריות לחלק את העולם והם דוחפים אותך למשהו שאתה לגמרי לא?

זה בהחלט מעצבן...

אבל להיות בלאקר ששומע מוזיקה בקולי קולות זה מגניב^_^

BlueBeIl

New member
חלילה!!../images/Emo5.gif

אני פאנקיסטית קשוחה כמובן
אבל סתם, את יודעת, כל מי שלובש אולסטאר ולא לובש חולצות ורדרדות או ירוקות זוהרות מTNT ורק בא עם איזה מכנס באגי או ג'ינס ישן וחולצת פלאנל נכנס אצלם לבלאקרים, כי זה מה שהם מכירים, "נורמלים" ופריקים. הם לא כל כך מקוריים, הם לא קונפורמים לחברה אבל הם קונפורמים אחד לשני... הם כולם מתלבשים אותו דבר. חולצה של קריידל ומכנס רחב...

נועלה 123

New member
בעע...

שונאת את האלה שהולכים עם העדר ולא לובשים/מתנהגים איך שבא להם. למרות שגם אני לפעמים (באמת לפעמים) מתנהגת ככה..
טוב, כמו כולם....

שאלה

אם כולם יהיו שונים, זה אומר שכולם יהיו אותו דבר, לא?
תחשבו על זה... (זה נשמע יותר טוב/ברור באנגלית
If everyone was unique, that would mean that they're not unique anymore)

BlueBeIl

New member
מה אם כל אחד יהיה פשוט עצמו?

ולא ינסה להתאים את עצמו לנורמליות או לכל קבוצה אחרת...

אז במקרה כזה

כולם יהיו עצמם, ז"א שאף אחד לא ינסה להתאים את עצמו לנורמליות.. ז"א שהנורמליות תהיה להיות עצמך, ז"א שכולם יהיו אותו דבר (אותה קבוצה)... במקרה כזה, אם מישהו ינסה להתאים את עצמו לקבוצה או נורמליות, -הוא- יחשב ייחודי.. מבינה?

BlueBeIl

New member
עשה לי טובה

אם אנשים היו מרגישים חופשיים להתנהג כמו עצמם וללבוש מה שנוח להם ומוצא חן בעיניהם ולהתנהג בצורה שמתאימה להם במקום לנסות ולהתאים את עצמם למיינסטרים ולרדוף כל הזמן אחרי המראה האופנתי והקבלה בחברה הם היו בדיוק אותו דבר?

BlueBeIl

New member
הבנתי את המשפט שכתבת...

הוא פשוט טיפשי לדעתי סתם התחכמות

Ms Brightside

New member
תוויות זה חרא!

אבל אם כבר אני מעדיפה שיקראו לי פריקית או בלקרית או ווטאבר ולא ברבי/ פרחה/צפונית/סנובה.... שזה בערך הרוב בבצפר הקט, אך טחון, שלנו...!

silly rabbit

New member
שתקי, פ-ר-י-ק-י-ת!

סתם, חולה עליך נשמה כפרה עינים שלי הפרח של חיי... BTW,את לא אמורה להתכוןן עכשיו? נו נו נו, גולשת במקום לחרוש....

למעלה