משעמם.

משעמם.

מי שרוצה יכול לקבל שאלון קטן וחמוד מה אתם חושבים על הבקסטריט בויז? ועל טוויטי? אוהבים סרטים מצויירים? איזה סוג windows יש לכם? יש מחשב פרטי בחדר? יש חדר גדול/קטן/בינוני? אוהבים ת'שיר "תותים" של אתניקס? מעדיפים את רוני או את בריטני ספירס? קניתם כבר ת'דברים לביצפר? איזה יומן קניתם(אם קניתם)? יש פלאפון? צבעוני? יש בתוכו מצלמה או מקרופון? מעדיפים את הפלאפונים של הדור השלישי או את הישנים(סורי לcamila נראה לי על העתקת השאלה..) באיזה שפה המחשב שלכם? היום ההתנתקות התחילה. מעדיפים ים או בריכה? יש משקפת צלילה? יש לכם בגד ים ביקיני או שלם? קונים בגד ים חדש או נשארים עם הישן? עוד מעט נגמר החופש הגדול.. תגידו כמה מילות פרידה: רוצים לחזור ללמוד? יש לכם מושג מי תהיה המורה שלכם השנה? אהבתם את המורה הקודמת? המחנכת? חושבים שהיא תישאר איתכם גם השנה? ולסיכום: איך היה השאלון? נהינתם לענות עליו?

שלי

מה אתם חושבים על הבקסטריט בויז? חרא ועל טוויטי? הדמות הכי חמודה שיש .יחסית לשאר.אבל גם היא חרא אוהבים סרטים מצויירים? לא איזה סוג windows יש לכם? לא יודעת יש מחשב פרטי בחדר? לא יש חדר גדול/קטן/בינוני? בינוני אוהבים ת'שיר "תותים" של אתניקס? לא מעדיפים את רוני או את בריטני ספירס? אני סאמת לא יכולה לבחור,זה זבל בהתגלמותו.. קניתם כבר ת'דברים לביצפר?לא איזה יומן קניתם(אם קניתם)? לא קניתי יש פלאפון?לא לא צבעוני? יש בתוכו מצלמה או מקרופון?לא מעדיפים את הפלאפונים של הדור השלישי או את הישנים(סורי לcamila נראה לי על העתקת השאלה..)ישנים באיזה שפה המחשב שלכם?עברית מעדיפים ים או בריכה? בריכה יש משקפת צלילה? לא יש לכם בגד ים ביקיני או שלם?גופיית קשירה ותחתון קונים בגד ים חדש או נשארים עם הישן? חדש עוד מעט נגמר החופש הגדול.. תגידו כמה מילות פרידה:סלאמת אחי! רוצים לחזור ללמוד?סבבה לא אכפת לי יש לכם מושג מי תהיה המורה שלכם השנה? כן אהבתם את המורה הקודמת? המחנכת? לא לא לא לא אלאלאלאלאלא חושבים שהיא תישאר איתכם גם השנה?כן

aviGODFATHER

New member
לדעתי יש כאן יותר מדי שאלונים...

אבל זה תמיד נחמד
מה אתם חושבים על הבקסטריט בויז? לא כ"כ מכיר אותם. ועל טוויטי? לא מכיר אותו\ה\ם\ן בכלל אוהבים סרטים מצויירים? לא ממש איזה סוג windows יש לכם? XP יש מחשב פרטי בחדר? כן יש חדר גדול/קטן/בינוני? בינוני אוהבים ת'שיר "תותים" של אתניקס? בטח. אני אוהב את אתניקס מעדיפים את רוני או את בריטני ספירס? אף אחת, אבל אם כבר אז בריטני. קניתם כבר ת'דברים לביצפר? לא איזה יומן קניתם(אם קניתם)? יומן יהודה לוי
סתם יש פלאפון? כן צבעוני? כן יש בתוכו מצלמה או מקרופון? BOTH מעדיפים את הפלאפונים של הדור השלישי או את הישנים(סורי לcamila נראה לי על העתקת השאלה..) דור 3 באיזה שפה המחשב שלכם? אנגלית היום ההתנתקות התחילה. ומה השאלה כאן. ואם זה האם אתה מסכים לזה - ממש לא
מעדיפים ים או בריכה? ים יש משקפת צלילה? לא יש לכם בגד ים ביקיני או שלם? בגד ים רגיל קונים בגד ים חדש או נשארים עם הישן? מה שיש עוד מעט נגמר החופש הגדול.. תגידו כמה מילות פרידה: שלום שלום רוצים לחזור ללמוד? לפעמים יש לכם מושג מי תהיה המורה שלכם השנה? אותה מורה מכוערת בשם אסתי (תנחשו לבד איך אנחנו קוראים לה...) אהבתם את המורה הקודמת? המחנכת? לא... זאת אסתי המכוערת. חושבים שהיא תישאר איתכם גם השנה? כןןןןןןן להגיד עוד פעם?? ולסיכום: איך היה השאלון? נחמד נהינתם לענות עליו? עשה לי את היום. בעצם את השבוע. חודש
שנה
בעצם אין לי למה לחיות עכשיו. |כדור-בראש|

ברררר

New member
אממממ טוב נו ../images/Emo105.gif

מה אתם חושבים על הבקסטריט בויז? חתיכים! ועל טוויטי? איכס, זה בכלל בת או בן? אוהבים סרטים מצויירים? לא ממש כבר... איזה סוג windows יש לכם? XP יש מחשב פרטי בחדר? לא יש חדר גדול/קטן/בינוני?גדול אוהבים ת'שיר "תותים" של אתניקס?לא מעדיפים את רוני או את בריטני ספירס?רוני אם כבר קניתם כבר ת'דברים לביצפר?כן איזה יומן קניתם(אם קניתם)? פו הדוב :) יש פלאפון?כן צבעוני? לא יש בתוכו מצלמה או מקרופון?לא מעדיפים את הפלאפונים של הדור השלישי או את הישנים(סורי לcamila נראה לי על העתקת השאלה..)? לא יודעת ולא אכפת לי, העיקר שיחייג. באיזה שפה המחשב שלכם?עברית היום ההתנתקות התחילה. נכון.. ו? מעדיפים ים או בריכה? כנרת. יש משקפת צלילה? לא יש לכם בגד ים ביקיני או שלם?6 בקינים!! :) קונים בגד ים חדש או נשארים עם הישן? קניתי אחד חדש לפני שבועיים. עוד מעט נגמר החופש הגדול.. תגידו כמה מילות פרידה: אין! חסרת מילים! רוצים לחזור ללמוד?ככה ככה יש לכם מושג מי תהיה המורה שלכם השנה?כן אותה אחת. אהבתם את המורה הקודמת? המחנכת? כן היא נחמדה חושבים שהיא תישאר איתכם גם השנה?היא תישאר ולסיכום: איך היה השאלון? נחמד אבל למה להזכיר בצפר? נהינתם לענות עליו?

MarishA M

New member
אחח שאלונים../images/Emo99.gif

מה אתם חושבים על הבקסטריט בויז? אממ לא כ"כ חושבת עליהם. ועל טוויטי? חמוד! אוהבים סרטים מצויירים?כה..אבל לא בקולנוע. איזה סוג windowS יש לכם?XP משו..חח. יש מחשב פרטי בחדר? לעע. יש חדר גדול/קטן/בינוני?קטנטן! אוהבים ת'שיר "תותים" של אתניקס?שיר נחמד.. מעדיפים את רוני או את בריטני ספירס? בריטני,רוני סתם מתחזה. קניתם כבר ת'דברים לביצפר?רק ספרים. איזה יומן קניתם(אם קניתם)? לא קניתי..נראה לי אני אקבל בבית ספר..דיי נמאס כבר להשקיע בשטויות האלה. יש פלאפון?כה צבעוני? כה יש בתוכו מצלמה או מקרופון?כה..מקרופון מעדיפים את הפלאפונים של הדור השלישי או את הישנים(סורי לcamila נראה לי על העתקת השאלה..)--אממ ת'ישנים והלא צבעוניים זה סתם מעצבן..אבל זה נחמד שיש מצלמה.. באיזה שפה המחשב שלכם?עברית. היום ההתנתקות התחילה.--היום (כאילו ביום של ההתנתקות) יש לאמא שלי יומולדת..יותר חשוב. מעדיפים ים או בריכה? בריכה. יש משקפת צלילה? כה.אבל לא משתמשת בה. יש לכם בגד ים ביקיני או שלם?ביקיני. קונים בגד ים חדש או נשארים עם הישן?אממ זה תלוי אם יש משו יפה קונים,אין-לא קונים. עוד מעט נגמר החופש הגדול.. תגידו כמה מילות פרידה:אני אתגעגע! זה החופש הכי טוב שהיה לי בחיים!
רוצים לחזור ללמוד?לאאאאאאאאאאא יש לכם מושג מי תהיה המורה שלכם השנה?ממש לא..אבל ב-29 אני אדע.. אהבתם את המורה הקודמת? המחנכת? לא. חושבים שהיא תישאר איתכם גם השנה?לא.אני יודעת שלא. ולסיכום: איך היה השאלון? מהנה ביותר! נהינתם לענות עליו? חח כה..

חח ../images/Emo3.gif

מה אתם חושבים על הבקסטריט בויז? היו אדירים פעם, עכשיו סתמיים ועל טוויטי? קרציה אוהבים סרטים מצויירים? דיסני
איזה סוג windows יש לכם? XP יש מחשב פרטי בחדר? כן יש חדר גדול/קטן/בינוני? בינוני אוהבים ת'שיר "תותים" של אתניקס? חח הוא בסדר
מעדיפים את רוני או את בריטני ספירס? אעמ... זיקה לבריטני >< קניתם כבר ת'דברים לביצפר? נופ איזה יומן קניתם(אם קניתם)? עוד לא יש פלאפון? כן צבעוני? כן יש בתוכו מצלמה או מקרופון? מקרופון? ז"א ספיקר? כן מעדיפים את הפלאפונים של הדור השלישי או את הישנים(סורי לcamila נראה לי על העתקת השאלה..)ממ... הפלאפון שלי לא דור שלישי אבל הוא דגם חדש מאוד יחסית.
ואני אוהבת אותו >< באיזה שפה המחשב שלכם? עברית היום ההתנתקות התחילה. לפני יומיים מעדיפים ים או בריכה? ים יש משקפת צלילה? לא יש לכם בגד ים ביקיני או שלם? ביקיני :X אבל אנלא הולכת איתו אני שמנה. חולצות רולז קונים בגד ים חדש או נשארים עם הישן? לא צריך
עוד מעט נגמר החופש הגדול.. תגידו כמה מילות פרידה:
די רוצים לחזור ללמוד? לא |: יש לכם מושג מי תהיה המורה שלכם השנה? חח כן... איזה מחנך נשנש אהבתם את המורה הקודמת? המחנכת? כן
הדס חושבים שהיא תישאר איתכם גם השנה? יודעת שלא ולסיכום: איך היה השאלון? סביר נהינתם לענות עליו? בסדר

למעלה