משעמם:(

משעמם:(

מילון מונחים. א. אינפקציה - 1.מוגלה, משהו מגעיל שמתפתח מפצע. 2.להקה, דיסקו מטאל ישראלי ואחלה פורום אדם - הזמר שהוזמן להתארח בהופעה והבריז אנקל פאקא- מייסד פורום הייד פארק ב. בכיף - האלבום השני והמשובח של אינפקציה (ע"ע) בארבי תל אביב- הבית של אינפקציה בן הילפר - המנהל הראשון של אינפקציה ברי סחרוף - התארח בהופעה ג. גיל ההתבגרות - השלב האבולוציוני בו נתקעו חברי הלהקה גיא שמי - הגיטריסט החתיך של אינפקציה, הבן של דניאלה שמי מהעיתון גיא בן שטרית - יוצר ומנהיג אינפקציה גיטרות חשמליות - חלק אינטגרלי מהלהקה גימיקים - דברים שהלהקה עושה בהופעות ד. דגים - מסעדות, דגים, על הכיפאק דיסטורשן - 1. יוצרת האתר 2.' הרבה דיסטורשנים, אתם רוצים הרבה דיסטורשנים, נכון?!' (הקדמה לשיר 'קיפוד קרח') דימו בורגיר- נאו דאט'ס מטאל, קידס. ה. המפטי דמפטי - חלק מהביוגרפיה באתר החדש הופעות - דבר שחייבים להיות בו בשביל לדעת מה זה אינפקציה הייד פארק- הפורום הראשון של אינפקציה היהודים - (ניר: 'היהודים זה חרא!' שמי: 'שלא תחשבו שיש לנו משהו נגד יהודים, היה לי חבר יהודי פעם' מתוך הקדמה לשיר 'שתיל' בהופעה ישנה) ו. ולמרות הכל - עכשיו אני עייף, זה לא משהו שקורה לי ככה סתם ז. זין -דם יורד לי, דם יורד לי, דם יורד לי מאיבר המין זיתים - השיר הכי טוב של אינפקציה זוועה - דברים שמתוארים בשירי האלבום הראשון ז'בוטינסקי- הכביש העוקף ח. חד גדיא- לא היה לי משהו בח' ט. טמפון עם דם - אנלא נרדם! טרטר- הזמר הכי טוב בעולם טל מטמור - צ'יפנדייל הרכש החדש של הלהקה- תחתונים, מחשב, גיטרות נוספות והפקה מוסיקלית י. יורגנסון - המתופף הראשון של אינפקציה ירושלים - איפה שלא באים הרבה אנשים להופעות ירון שראל - הבסיסט המוכשר והמגניב של אינפקציה יהלי סובול - וגם פיטר רוט יעל קראוס- הבחורה מהקליפ של זכוכיות כ. כלום, שום דבר, ריק מתוכן - משמעות השירים ככה מפנקים- האלבום הראשון של הלהקה ושיר הנושא מתוכו ל. למרות הכל - רואים שלא היה לי משהו בל' , נכון? לישון - משהו שצריך לעשות עכשיו מ. מלכת פלקט - אל תשאלו, אתם לא רוצים לדעת מציצות - מה שחברי הלהקה לא קיבלו למרות שהם רוק-סטארים מטאל - משהו שהמוזיקה שלהם יכולה להשמע כמו, לעיתים מיסטר באנגל - להקה משפיעה נ. נונסנס- תוכן השירים ס. סרט של סקס- להיט שכבש את המצעדים ומשהו שהרבה אנשים מחפשים בגוגל ע. עד הקצה -קאבר שאינפקציה עשו לדנה ברגר בגלי צה"ל עמרי הנגבי - המתופף בחסד הנוכחי (אחרי רן יורגנסון) עין הנמר- קאבר לשיר מרוקי (לא מופע הקולנוע. המתאגרף) פ. פרנק זעתר- יוצר האתר פורומים - מה שמחזיק את הקהל בין הופעה להופעה פתח תקווה- עיר הולדת אינפקציה פארקים - יום אחד אינפקציה ימלאו כאלה צ. ציפציף, יאללה, גם בצ' לא היה לי כלום ק. קלידים - הכלי של ניר טרטר קליפים - מסעדות דגים, טניס, טניס מצויר, אלטעזאכן, בלאגן בריאות, זכוכיות, התגעגעתי, סרט של סקס, זה היה ביתי קובי אוז- התארח בהופעה ר. רדיו - איפה שלא משמיעים את אינפקציה ש. שוופס - משקה מרענן שחור/לבן - סטודיו הגרפיקה שעשה את כל מה שקשור ל(ניחשתם נכון. גרפיקה) ללהקה- עטיפות אלבומים, סינגלים, פלאיירים וכו' שרית שצקי- הקלידנית הראשונה של אינפקציה שרי- התארחה בהופעה שי להב - מעריץ גדול ואמן מוכשר ת. תמר טרטר- אחותו של ניר, הזמר תחפושות - דברים שחברי הלהקה הפסיקו להשתמש בהם בהופעות וחבל תעזרו לי למלא ולהרחיב ערכים.:)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טיגלון!!!

אהבתי את "ירושלים" ו"פורומים"
אין, ענקית.

AvtipuS

New member
../images/Emo6.gif

ו. ורוד, אחלה צבע. א. אלי גורשטיין או איך שקוראים לו שגם התארח בהופעה. ת. תודה רבה שבאתם. י. ים המלח-מתוק מידי\ים התיכון-מסוכן מידי. מ. מגהפון,פריט חובה לביצוע השיר אלטעזכן. אני אחשוב על עוד דברים

תודה תודה. רוצים לעשות מזה פרויקט?

המטרה: 500 ערכים במילון אינפקציה השלם, כל ערך יהיה בין 5 ל-15 מילים. אני מניחה שיהיה לפחות אחד בפורום שיסכים לעשות את זה איתי, אז פשוט נתחיל בלי לחכות לתשובה לשאלה שבכותרת. נניח שזה 'טוב.' בתור התחלה, צריך רשימה של כל האנשים שהתארחו בהופעות, פליז, הלפ איף יו ריממבר. מה שאני זוכרת: אלי גורנשטיין, שרי, קובי אוז, ג'סטין טימברלייק, ברי סחרוף זכרון קצר יש לי. מישהו זוכר את השמות של הסקסופוניסטים למיניהם, אנשי הצ'לו בהופעת סוכות וכו'? וגם: להתחיל לכתוב ערכים קצרים על כל שיר. רשימת השירים: ככה מפנקים מסעדות דגים אציטון אלטעזאכן ורד בקבוק עליי שוקי זכוכיות פתח תקווה טניס נקרופיל הברוך של סלקום קרובים קרובים פתיחה בכיף אם הדרך היום שלנו סרט של סקס זה עושה לי שמח שק"ם זה היה ביתי מה לאכול עין הנמר פולנים ולמרות הכל שלי שתיל אין לי יפן התגעגעתי פרש בודד עוד יום בחיי רוק ישראלי יודה איבר מין בלאגן בריאות ים המלח השיעור הראשון רפסודה מכבי אש מחרוזת :)

ניים דרופינג

אורי כינרות-התארח על חצוצרה במסעדות דגים, מאיה דוניץ-ביצעה את טניס, יוני סילבר-כלי נשיפה , אסף דוידי- שר דואט מרגש עם שמי ,שירה היפה של בוני טיילור,טוטל אקליפס אוף דה הארט, מירי בן יוסף ז"ל ממשרד יחסי הציבור, אדי שרייר טכנאי המאסטרינג האגדי מארה"ב, אורי ברק- טכנאי מיקס+הקלטה באלבום השני,אן אם סי (החברת הפצה וכו`), אלי לולאי-הפקה מוזיקלית באלבום הראשון וקולות בשוקי וקרובים קרובים, ברוך בן יצחק-הפקה עם אלי באלבום הראשון וקולות בשוקי וקרובים קרובים, אם סי איי- החברה של האלבום הראשון,( המסוכסכת כיום),אולפנים- המון, די בי, אינדי וכו`, פריצת דיסק-מה שהיה לניר בגב, משככי כאבים- מה שניר לקח בזמן כאבי הגב, "במהלך הכנת העטיפה לא נפגעו צבים"- מה שכתוב על הסינגל של סרט של סקס, עזים-כי כולנו דומים וכולנו שונים, מוג קוק בוק- דיסקים בסגנון המוג שפרטר טרטר אוהב עד מאד, אנג`ל- אל תשאלו אתם לא רוצים לדעת(נה נה בננה), בלוז-הדבר היחיד שניר מנגן יפה על גיטרה, אהבה של דניאל סלומון-שיר שניר המציא מחדש באחת ההופעות, זיוני שכל- אין צורך לפרט הא? מגלומניה-מחלה שחלק מחברי הלהקה לוקים בה, המשך יבוא בבוקר ...

אנג'ל תיפקדה יותר מכקהל?

מגניב. אני רוצה לדעת:) קניבל קרופס- להקה מסריחה, קקי ג'אם- קטע מגניב של אינפקציה שאני שמעתי ואתם לא:), נובלס- פועלים רומנים ומבצבצים, דה גירלז- להקת עבר של גיא שמי, רגע, צריך לעשות את זה יותר מסודר. מי יודע לבנות משהו שיראה כמו הפטפטת של מאיר סדן?

l i o r a n g e

New member
חחחח...

חחחח- התגובה של רוב האנשים ששומעים אינפקציה פעם ראשונה

sabag12

New member
../images/Emo54.gifשירה , לטגלן ../images/Emo6.gif.

ענק
. כמו דיסטו
.

למעלה