משעמם....

cpr pro

New member
משעמם....

שמישהוא יתחיל איזה שירשור???? מה יה המקרה הכי מעניין שהיה לכם (כזה שתזכרו כול הזמן)

EagleEye

New member
אמ, אני משער שהלידה ../images/Emo13.gif

לידה בבית (שבוע 27 או משהו בסגנון) + החייאה על התינוקת...את זה אני לא אשכח. חוץ מזה, היה לי מקרה של שיכור שכלב נשך אותו באשכים, ואפשר להגיד שגם זו הייתה חוויה

EagleEye

New member
*יש לציין שההחייאה הייתה מוצלחת

הגיעה לבי"ח עם דופק ונשימה (הנט"ן לקח, אנחנו לקחנו את האמא)

amazone

New member
כמעט נשך - בגלל זה הוא עדיין הגיני

זה לא מעיד על השפיות שלו אבל הגיע להומלס כי הוא נבח עלינו

Dumpty

New member
המממ...בנאלי אבל ההחייאה הראשונה...

ככל הנראה זה המקרה שאני לא אשכח לעולם,קשה לשכוח החייאה על חברה שאת מכירה מהגן ורואה אותה כל יום.... ההחייאה מוצלחת אגב... :)

Dumpty

New member
אמממ.....גמני שאלתי את עצמי...

האמת שבאתי לבקר אותה בבית ספר שלה ואז היא פשוט החליטה להתעלף,לחבוט את הראש ברצפה ולאבד נשימה ולאחר מכן גם דופק. אח"כ התברר שהרקע הוא אנורקסיה ושסוג של "מזל" היה שאני ועוד מישהי ממד"א היינו שם... זה קרה לפני 3 שנים,זה היה הדבר הכי מלחיץ שעברתי בחיים שלי מאז למרות שהיו לי כבר לא מעט החייאות כל פעם שאני שומעת בקשר "מחוסר" אני נכנסת ללחץ.... מה איתה? היא חיה. מסתובבת הרבה בבית שלי. וכן,היא עדיין אנורקסית. יום יבוא והיא תקבל שכל. אני מקווה.

עמיחי נ

New member
חתיכת מזל.. :-\

את הספקת להחזיר לה דופק או שהיה צורך בנט"ן\רגיל שיבוא ויעזור ?

Dumpty

New member
החזרנו...

ואח"כ הבצפר שלה רב איתי על זה שהתעקשתי להזמין מד"א. אוף,מטומטמים...! /:

עמיחי נ

New member
ככה זה בתי ספר..

לחבר שלי איזה ערס שבר את האף (הערס רב עם אח שלו התאום..וכשהאח השני שלא עשה כלום הלך בבצפר איזה שעתיים אחרי, הערס הרביץ לו..).הוצאתי מהתיק פדים ועזרתי לו לעצור את הדימום...בינתיים הודעתי לאח שלו התאום שיבוא לאיפה שהיינו ושיביא מהמזכירות תיק ע"ר.. פתחתי את התיק ומצאתי שם ת"א משנת 45 (אם מישהו רוצה אז אני יעלה תמונה שלה..לקחתי אותה הביתה
) ועוד חלקי ציוד שהרקיב בגלל רטיבות.. ובצפר עשה הכל כדי שלא נזמין משטרה ואמבולנס..

ilovebarbie

New member
קוצר נשימה

עם חסימה רצינית באמב' לבן...היינו די חסרי אונים וטסנו לבה"ח כמו משוגעים...

למעלה