משער שזה לא הפורום הכי נכון, אבל שאלה

marioForever

New member
משער שזה לא הפורום הכי נכון, אבל שאלה

אני רציתי ללכת היום לרקוד , והיות שאני בן 30 כל ההאנגר 11 וכל המועדון האלה שרוב הילדים שם הם בני 16... שהם מכניסים למועדונים לא מדברים אלי
אתם מכירים מועדון שיש שם מוסיקת פופ משהו ? ושלא מכניסים לשם ילדים קטנים ? ואפשר ללכת לשם לרקוד ?
עדיפות לאיזור תל אביב רמת גן ?

*סורי אם זה לא הפורום הנכון לשאול את זה , אבל זה הכי קרוב שמצאתי...

צלשלספק

New member
פינת מנדלי מו"ס, יש פאב נחמד לגילאים שלנו

שאפשר גם לרקוד ולהכיר בו
יש את הנמל ומרכז / דרום העיר (ת"א), לרקוד, ממש...
, (מי כתבה כאן ערסונים) בא לפעמים ביחד בעסקת חבילה. במרכז ודרום העיר יש לא מעט מקומות. אני לא גר כרגע במרכז או מבלה שם כדרך קבע, אז אולי מישהו אחר יוכל לעזור לך..

בהצלחה.

איזה אורח

נחמד לראות אותך שוב בפרדס..
. אני קצת פחות בקיאה בכל הקשור למועדונים אז לצערי לא אוכל לעזור לך הרבה, אבל זה שאתה פה בעצם הזכיר לי .. שאתה והבת זוג בעצם הזוג השני שיצא מהפורום
יחד עם זה, סתם רציתי לומר ברוך השב.

marioForever

New member
הי לימור מה המצ ב :)

על איזה בת זוג מהפורום את מדברת ? כאילו אני אשמח לדעת משהו שאני לא יודע עליו עדיין. ...
כאילו הלוואי שמחר בבוקר אני יקום ויהיה לידי מישהי שכביכול הכרתי מהפורום והיא חברה שלי ... אבל מה ?!
קיצר התגעגעתי אליך. איך החיים ?
&nbsp

ממ....

יכול להיות שנפרדתם עד היום, אבל עד לא מזמן היית בזוגיות עם מישהי שההכרות שלך איתה התחילה בפורום אהבה ורומנטיקה
הספקת לשכוח
האמת שמזמן כבר לא ביקרת, לא יפה.
נחמד לדעת שמישהו מתגעגע אליי

marioForever

New member
אני בטוח שהרבה יותר ממני מתגעגעים ...

אבל לא באמת שלא הייתי בהכרות עם מישהי מהפורום, כאילו היתה לי מישהי מהפורום שהייתי איתה בזוגיות מאוד מאוד קצרה, אבל בטח שלא עד לא מזמן...
מה זה הספקתי לשכוח ? על מי את מדברת ?
(את יכולה גם לכתוב לי בפרטי)
בכל מקרה אני בטוח שהרבה מתגעגעים אליך. סופש עכשיו כולם מתגעגעים לכולם ככה זה הולך לא ?

אורטל ... ?

אולי נפרדתם עד היום, אבל אני לא עד כדי כך סנילית.. שניכם כתבתם שם
תמיד אפשר לשאול את מגי ולערוך עימות זיכרון
בכל מקרה, גם אם היום אתם פרודים, עדיין אתה נמנה על אלה שנותנים תקווה לכך שבכל מקום אפשר להכיר
ממ.. יכול להיות, לאחרונה אני באמת מוצאת את עצמי מתגעגעת יותר מתמיד, אולי זו תחיל החורף אשמה?

marioForever

New member
גם אני אוהב להאשים את החורף ...

בעיקר בבעיות שאני יודע שהם שלי..
בקשר לאורטל היינו ממש כאילו שבועים ביחד משהו כזה אולי חודש ... לא הייתי קורה לזה הרבה זמן ...
אבל כן , להתגעגע לזמנים יותר טובים... נראה לי שזה כבר מרמז על בעיה במציאות שאני חי בה כאגע...
בכל מקום אפשר להכיר ?
אולי כן... את צודקת... ברור, הראש לא בוחר במי הלב בוחר להתאהב, זה כמו חיים, כמו שהקוף הראשון ירד מהעץ...
זה פשוט קורה... בלי שום משמעות מיוחדת בלי שום סיבה, וגם אני מאמין שללב יש סיבות שהמוח בחיים לא יבין...
בכל מקרה, החורף זה תמיד זמן טוב להתגעגע לזמנים יותר טובים, שלא היה מינוס בבנק, ושהיה צלילות באילת
שלא היה דירה עם בעל בית קשה ושהיה חלומות גדולים
שלא היה עבודה עם תנאים שרוצים לשפר ושהיה משמרות
שלא היה פחד ענק לעתיד שלי והיה חלומות גדולים לזמן הקרוב..
כן .. לא יודע... רואה
אני מתחיל להיות פואטי
.. אולי זו תחיל החורף אשמה ?
&nbsp

רגע רגע רגע...

קודם כל, אני רגועה שאני לא סנילית
אממ... אני מניחה שכולם פחות או יותר יזדהו איתך בכל מיני מצבי מציאות שכולנו חיים בהם, אבל יש תמיד נקודות אור.. תמיד.
חוץ מזה שכל יום הוא הזדמנות לשנות דברים לטובה... השאלה היא כמה אמונה ורצון יש להוציא את זה לפועל...

למעלה