משעשע?

meandmeandme

New member
משעשע?

אם יש לכם כוח לקרוא משהו כמו 5 עמודים באנגלית אז יש לי בשבילכם איזה כתבה שמוצגת בערך כמו סיפור או מונוגלוג. זו בעצם סצנה בה שני אנשים יושבים בבר ביום שישי בלילה ומדברים על מוסיקה. אחד מעריץ מושבע של פינק פלויד והשני מעריץ של זפלין. בכתבה כתוב רק מה מעריץ הזפלין אומר למרות שלפי התגובות שלו אפשר להבין מה שותפו אמר. הפינק פלוידיסט טוען שפינק פלויד הלהקה הטובה ביותר של שנות ה70 והזפליניסט טוען שדווקא לד זפלין יותר טובים. זה מאוד מעניין ומשעשע למרות שיש שם כמה ירידות יחסית רצינות על פינק פלויד אבל יש גם מחמאות. הכתבה הזאת לפי דעתי היא מהיותר טובות שקארתי בחיים שלי ובאמת שווה להציץ. יכול להיות שיהיה לכם בעיה עם אנגלית אבל מה לעשות... כל הכתבות הטובות באנגלית. The Mystery of PINK FLOYD צירפתי איזה תמונה נחמדה שמצאתי באינטרנט להנהתכם האישית
.

../images/Emo6.gif

משעשעש בהחלט
טוב, אני מודה, עוד לא קראתי את כל המאמר.. אבל נכנסי לכתובת שנתת..ואני בהחלט אפנה לעצמי זמן לקרוא
אבל התמונה..חחח..זה גדול!! "תגיד, הפינק פלויד הזה, הוא טוב?" חחחח..ענק!

meandmeandme

New member
הקטע שזה נכון...

כאילו כל מי שאני מכיר (שלא מבין ממש במוסיקה) ואני אומר לו שאני אוהב פינק פלויד הוא\היא ישר שואלים "מי זה?" ואני פעם הייתי עונה "זה להקה" היום אני עונה "ראבבבבקקק!!!! זה לא מישהו!!! זה להההקהה"... כי בכל זאת יש גבול
. יום טוב

../images/Emo9.gif

לילה מצויין כן, גם לי יצא להתקל בכמה אנשים בוּרים כאלה... מה לישות, יש גם כאלה, לנו רק נשאר להאיר את עיניהם ולגלות להם את נפלאות ה'פינק פלויד'..

זה קורה לי הרבה עם לד זפלין

אני שואל אם מכירים את לד זפלין, עונים לי: כן! הוא מצוין!

Shicky

New member
נחמד אבל....

התחלתי לקרוא ואחרי הפסקה הראשונה השתעממתי למה? ככה!

למעלה