משעשע

משעשע

איך אתה יודע במוח שמשהו זמני אבל בלב אתה חושב שימשך לעד משעשע שאתה חושב שבין שני אנשים יש תקשורת דיגיטלית אבל מסתבר שהם מתקשרים במורס משעשע שאתה כל כך אנושי וחמדן, מישהי גרמה לך הנאה ואתה רק רוצה עוד משעשע איך שרצית שהיא תהיה איתך לעוד דקה אבל לא יכלת לחשוב על איך זה לחיות איתה שנה משעשע שהיא גרמה לך להיות על גג העולם, על הפסגה ואז שניה אחרי זה אתה באבדון משעשע איך שאתה כותב כאלה דברים, קצת מיותרים למען האמת, כשאתה צריך ללמוד למתמטיקה... תקחו את החיים בקלות, אדם

Palmer3

New member
התחברתי

למשפט הזה: "משעשע איך שרצית שהיא תהיה איתך לעוד דקה אבל לא יכלת לחשוב על איך זה לחיות איתה שנה" את השאר לא חושבת שחוויתי לעומק על בשרי. נ.ב.- אני חדשה..היי.

משעשע

איך זה שאתה עם אדם שנה + ופתאום הכל נהרס שניה אחת היית מאושר ושניה אחרת רצית לברוח כמה שיותר מהר אפילו שהיה בחוץ קר והיו אנשים שראו אותך בוכה ומשעשע שזה היה מתוך הרצון שלך יו נקרעתי איזה משעשע ..........
אין לי מצב רוח

Nimst

New member
משעשע

שכשטוב לך כולם שם, אבל כשרע וצריך אותם באמת, פתאום רובם נעלמים. משעשע שתמיד זה מפתיע מחדש עד כמה כמעט כל הקשרים הם skin deep. משעשע.

MajorWinters

New member
הרבה מהם גם שם כשרע לך...

הם שם כשטוב לך כי אז כיף, והם שם כשרע לך, בגלל כל מיני סיבות- לפעמים זה כדי להיות בסדר ולפעמים זה בגלל שככה הם מרגישים טוב יותר עם עצמם (אפילו אם זה בתת מודע). חבר אמיתי, זה אחד כזה, שסתם מתקשר לשאול מה נשמע. מתקשר לאחל בהצלחה לפני איזה מבחן חשוב, ושהוא לא צריך יום הולדת כדי לקנות לך מתנה (אפילו אם היא מתנה ב3 שקלים).

Nimst

New member
לא.

זה נורא קל להיות חברים כשהכל טוב ונחמד. זה נורא קל להיות ליד אנשים כשטוב להם, הם מקרינים משהו וזה טבעי. קלישאה קלישאה, אבל חברים אמיתיים מתגלים כשדברים משתבשים. אז אתה צריך אותם, ואז זה הכי לא נוח ולא כיף להיות לידך. וכשאני צינית אני אומרת שגם מי שכן לידך כשקשה לך עושה את זה מהסיבות שלו, בדיוק כמו שאמרת. אבל איפושהו אני עדיין מקווה שיש אנשים ששם בשבילך כשבאמת צריך כי אכפת להם, לא כדי להשתיק רגשות אשמה או כדי לטפוח לעצמם על השכם ולהגיד שהם היו בסדר.

בהחלט

אפשר להגיד שזה כמו בבורסה, אם החברה שלך מרוויחה, כולם חבריך, אם הפוך... אין עם מי לדבר... האם אבל חבר טוב זה עניין של זמן? מה מפריע לאנשים להיות טובים כל הזמן? למה חוסר בתקשורת?

Jerald_Admonds

New member
כי לאנשים יש גבול

כמה הם יכולים לתת מעצמם לאחרים. וזה משתנה מאדם לאדם, בהתאם לאישיות שלו וכדומה.

אז בוא נמדוד את הגבול!

lim giving = a n--->8 לכמה שווה a? 8 זה אינסוף... אין לי כוח למצוא את הסימן

Dead promises

New member
אבל פעם חשבתי שזה אמור להיות הדדי.

אתה נותן להם, והם יתנו לך. מסתבר שפשוט נותנים ונותנים ונותנים עד שלא נשאר כלום, וכשאתה צריך הם אפילו לא ישארו לצפות בגסיסה שלך.

Jerald_Admonds

New member
אתה מדבר כרגע על יחסי

הורים\ילדים\נכדים? בגלל מה שאמרת חשוב לדעת עם מי מתחברים ועם מי אנחנו יוצרים קשר.

MajorWinters

New member
הם שם בשבילך

כשרע לך, הם שם באמת לא כדי לטפוח לעצמם על השכם. אבל אלה ששם באמת, הם גם אלה שיאחלו לך בהצלחה לפני מבחן או יקנו לך מתנה. אני חושב שאם נסתכל על זה רגע בצורה קרה, אז כשרע לך, זה כאילו פילטר אחד, אבל אלה שסתם איתך ביום-יום, זה פילטר שני...

גם כשרע הרבה מאוד שם

אבל בדרך כלל כשרע, נוטים לא לשים לב וגם להיות קצת פחות חביבים (בלשון המעטה) ואז לפעמים אפשר להרחיק אנשים. כמובן שיש את אלו שהם לא באמת חברים ויתחפפו עם סימן ראשון.

Dead promises

New member
משעשע שיש אנשים שכבר מההתחלה

ידעו את זה. ופשוט חיו באשליות שאולי באמת אוהבים אותם. משעשע פצצות, לא?

למעלה