משפחה בירושה

משפחה בירושה ../images/Emo66.gif

אחד הדברים שהכי לא אהבתי, אבל בסופו של דבר הבנתי למה זה היה ככה- היה העובדה שקיבלתי בתור הכי קטנה את כל הצעצועים של האח והאחות שלי ואת הבגדים של אחותי
והרגשתי שזה לא שלי, שלא קונים לי כי לא אוהבים אותי וכו'. האם "ירשתם" מאחים/ות שלכם בגדים וצעצועים- מה זה גרם לכם להרגיש

Dorin555

New member
חחח האמת שלא...

אני תמיד מעבירה לאחותי בגדים, ואת הצעצועים לאפחד, כי אח שלי לא רוצה ברבריות

Breaking Wave

New member
אני הבת היחידה בבית אז אי אפשר

להעביר לי כלום ואני לא מעבירה כלום
יש לי עוד אח גדול, ואח קטן הם עושים בניהם החלפות משותפות.

sivanshain

New member
אצלנו תמיד העבירו

אבל מה שאחותי לא רצתה לא נתנו לה ואחי טוב לא יעיל להעביר לו בגדים של ילדות אבל את כל הטרקטורים שלי הוא קיבל...את הברביריות אני שומרת בעליית גג עד היום אותם לא נתתי לאף אחד לקחת...:)

את מתכוונת לברביות?

את הברביות שלי גם אחסנו בבויידעם, ושומרים אותם לדור הבא, ז"א לנכדים... בת דודה שלי זממה עליהן, אבל לא נתתי לה להתקרב.

מה שבאמת שנאתי

זה את הבגדים שקיבלתי בירושה מבת דודה שלי - שהיו מגעילים ומזעזעים. מאח שלי קיבלתי כמה בגדים בסדר, בעיקר מעילים, כי אחרי הכל הוא בן וזה לא התאים. לאחותי העברתי בגדים עד שנהיינו באותה מידה ואז היא עקפה אותי - זה קרה כשעוד היינו בגיל בעל ספרה אחת... (אני גדלתי לאט עד שהפסקתי מוקדם, והיא גדלה מהר והפסיקה מאוחר). לגבי צעצועים - דווקא בקטע הזה לא הורשנו, היו לכל אחד צעצועים משלו וצעצועים משותפים בעיקר לי ולאחותי, כמו בובות ומשחקי קופסה. היו כמה דובים שהיו של אח שלי ומהר מאוד הוא איבד בהם עניין והעביר אלי. לא מזמן עבדתי בתור מטפלת של בנות מקסימות שיש להן המון צעצועים ומשחקים, והבאתי להן כמה פעמים מתנות צעצועים שהיו שלנו - והם זכו ליחס זהה לזה של צעצועים שקנו להן. הרבה פעמים כשהן באו לבקר אותי אצלי בבית, הן ראו אצלי דברים וביקשו שאני "אביא להן את זה שכבר לא אצטרך". זה הזכיר לי שלפעמים רציתי שדברים של אח שלי יעברו כבר אלי...

הדודה מאמריקה שלחה לנו...

אני הבכורה אז קנו לי הרבה אבל איזה דודה זקנה מאמריקה הייתה שולחת לנו בגדים ישנים ומשומשים. בין הילדים שלי אני לא יכולה להעביר בגדים כי הגדולה בת והצעיר בן... וגם צעצועים לא ממש משותפים. יש דברים שלא קנינו חדשים שאדוארד נולד כמו מיטה, לול, עגלה וכדומה...

יעלי 8

New member
ירושות ועניינים../images/Emo85.gif../images/Emo77.gif

אצלנו בנות דוד שלי היו מאנגליה וגם שהם באו לארץ עדיין המשיכו לשלוח להם משם בגדים אז היו לי בגדים מגניבים ( חלק אמא שלי עשתה בעצמה ) (אני עוד מהדור של היו חיתולים חד פעמים ) וגם את הצעצועים קיבלתי בירושה מבנות דוד שלי למרות שאבא שלי אמא שלי וסבא וסבתא שלי קנו לי מלא מלא
שאחי נולד הוא קיבל הכל למרות שקנו לו גם כמה בגדים של בן ושאחותי נולדה קנו לה הכל חדש ( דרך אגב אני נוסעת היום לראות אותה ) ואני זוכרת שלנבור בשקיות שדודה שלי שלחה זאת הייתה הרפתקה כיף כזה וחוץ מזה אני שונאת לקנות בגדים ( עד היום ) ככה שמבחנתי זה היה מעולה ודרך אגב גם את הבגדים של הבנות שהיו קטנים עליי העברנו הלאה

gilad269

New member
חלק

אבל זה בגלל שאח שלי לא רצה,ולא היה נעים לזרוק,אז נשאר אצלי.לא גרם לי להרגיש שום דבר,והאמת שמעדיף לקחת מאבא ולא מאח שלי

noooga

New member
אממ.. לא..

למרות שהן הציעו לי כמה בגדים אבל כבר עבר זמנם.. אז וויתרתי

fushit

New member
כשהייתי קטנה לא אהבתי לקבל את

הבגדים ישנים שהיו קטנים על אחותי ורציתי שיקנו לי כל הזמן דברים חדשים משלי. היום בכלל לא מ לי להשתמש איתה באותם בגדים וגם לה לא מפריע...

miss pitt

New member
אצלנו...

תמיד מעבירים אחד לשני... אני הבת האמצעית ... וחלק מהבגדים של אחי הגדול קיבלתי ... חלק מהצעצועים ... מה שאפשר... ולפעמים אני אפילו לובשת בגדיםש ל אחי הקטן ... אבל אצלנו כולם לובשים את הבגדים של כולם ... אין לי בעיה עם זה , להיפך אני מרגישה ככה כאילו יש לי יותר בגדים ממה שבעצם יש לי ... כי אני יכולה ללבוש את הבגדים של כל שאר האנשים בבית ... צריך לנצל כל מצב למיטב ...

תרונעי

New member
יש לי שתי אחיות שגדולות ממני

וכשהייתי ילדה ירשתי את הבגדים שלהם כך שהיו לי המון בגדים. הילדים שלי יורשים אחד מהשני ואנחנו גם מעבירים בין בני הדודים כך שהמצב של המון בגדים נשאר. היום אני ואחיותי מחליפות בגדים במיוחד כאשר אנחנו משמינות ומרזו לחילופין ויש סבב תמידי.

למעלה