משפחה בשאוביזנס

משפחה בשאוביזנס ../images/Emo194.gif

משפחת בנאי היא המשפחה הכי מוכרת בארץ שרובה עוסקת בתחומי אמנויות הבמה, ולדעתי זה מקסים כל כך שמשפחה אחת עוסקת באותו תחום לגווניו השונים. האם הייתם רוצים להיות משפחה כזאת, שמפורסמת כי כמעט כולם פנו לאותו כיוון בחייהם
מה דעתכם על משפחה כזאת

אני חושבת שזה מעניין לדעת

אם הם פנו כי הם באמת רצו או הם פנו כי כולם במישפחה עושים את זה אז הם גם עושים, כלומר האם הרצון הוא אישי והם היו בוחרים בכיוון הזה גם ללא הרקע המשפחתי? גם משפחתו של יזהר כהן היא משפחה מזמרת.

blue skies

New member
גם משפחת עטרי היא משפחה מזמרת

ורק שתדעו שדווקא האחות הלא מפורסמת הבכורה אניחושבתת היא הכי כשרונית בכל מקרה גם במשפחת בנאי לא כולם אומנים, אבא של אורנה ומאיר לא מוכר כלכך ויש עוד כמה שלא בחרו בתחום הזה אני יודעת שאחי מאוד אוהב את המשחק ואחותי גם קצת מתעסקת עם זה בחוג לדרמה ואחותי הנוספת שדרנית ברדיו בית הספר אם בעתיד שלושתם יכנסו לתחום יהיה נחמד אני חושבת (ייייאאאא אני יוכל לגעת ביהודה לוי
, לא סתם אני סתם מגזימה) ואני לעומת זה ממש לא מתכננת להכנס לתחום

מה שלי נראה

זה שבנוסף לכישרון המולד ולזה שראו את הדודים והאחים ובני הדודים ורצו גם, הייתה להם יותר נגישות ויתרונות פתיחה, הרבה יותר קל להוציא דיסק או להתקבל לתוכנית טלויזיה כשאתה הבן דוד והאחיין של שחקנים וזמרים מוכשרים ומצליחים... ובתחום אחר לגמרי, יש את הדוגמנים לבית באומן, אורלי, אנה ורנה, שיש להם גם אחיות קטנות מהממות שנחשפו פעם או פעמיים...

למעלה