משפחה וחצי

leocat

New member
משפחה וחצי

סיפור קטן ממקור ראשון על הולדת השיר הזה. את השיר כתבה חנה גולדברג, אשר כתבה שירים רבים וטובים, המוכרים לכולכם (הרשימה ארוכה, אז לא התחיל לפרט). את הלחן כתב בחור צעיר בשם יובל שרים (נצר למשפחה מוסקלית - אביו הוא אלדד שרים). באותה תקופה אני ויובל חלקנו דירה ליד שנקין. אולפן "הבישול" היה בדירה - במשך לילות ארוכים, הייתי שומע את סי שרה שוב ושוב ושוב את השיר הזה, עד שהוא נדבק ללא נשוא. אפילו כבר המצינו לו פארדיות כגון: "לפני שתעלם תביט ותראה - את השחור שבשיניים" וכד'. באותה תקופה, עבדתי באולפני הרצליה (ששם, דרך-אגב צולמה גם התוכנית), ובאחד הימים, עוד לפני שיצא השיר או שהתוכנית עלתה לאויר, פגשתי את סי במסדרונות האולפנים. מיד התחלתי לשיר לה את השיר, וסי, למרות שהכירה אותי מלפני-כן, הסתכלה עלי במבט של יש-לי-מעריץ-פאנטי-עד-כדי-כך-שהוא-יודע-בע"פ-שירים-שעוד-לא-יצאו. אז סי יקירתי, אל בהלה, זה הסיפור כפי שהיה.

ט י נ ה

New member
את התגובה שלי אומר לך בפרטיות...

הי ליאו מותק חזרתי מתורכיה היה גדול. אני המומה פשוט ה-מ-ו-מ-ה- כמו בפירסומת של החומוס הסיני ... אתה ויובל באותה דירה ? אז בטח שמעת כמה " קל " היה לנו להלקיט את השיר הזה .... בכל אופן הבנתי שיובל בלוס אנג'לס תשלח לו שלומות ממני כשאתם מדברים בטח נשארתם חברים נורא טובים לילה טוב נדבר עוד על השידור אבל חייבת לבקש שזה יהיה מוקדם כי בערב יש לי מופע באותו יום ליד פתח תקווה ולפני כן חתונה בחוות רונית בקיצור ה 12 למאי מאוד עמוס ....... דבר איתי בדחיפות על שעת ההקלטה שלך סי

leocat

New member
המעגלים מתחברים

האמת שלא שמרתי עם יובל קשר בשנים האחרונות, עד לאחרונה. מה שקרה הוא שדרכי הכיר רן ברון את יובל והם עבדו במשך תקופה ארוכה על מוסיקה. הוא שלח לנו באינטרנט כמה קטעים שנשמרו אצלו. בכלל אני אוסף עכשיו כמה שיותר חומר עליו. עוד מעגל שמתחבר: הופיע כאן כתבה על הוסטל "אלמוג" שהופעת שם עם ילדים עם תסמונת דאון, לפני דף או שנים. הגבתי עליו, מכיוון שאני הייתי מעצב התאורה של המופע שלהם, הייתי שייך לתאטרון פרינג שנקרא תאטרון הכירכרה, הכירתי לרן את קבוצת התאטרון הזו ויחד הם העלו מופעי פרינג באשדוד, כך שהרבה מעגלים חוזרים אליך ואלי. מכיוון שהעברנו את השידור ל-19, נשאר לנו "חור" ב-12, אני עושה עם אראלה תוכנית לזכרו, עם קטעים שלו שאספתי. אשמח אם תוכלי לעלות לשידור בטלפון באותו יום, ואוכל להשמיע את "תגיד תודה שיש לך עיניים".

למעלה