משפחה חדשה בנתניה- זוקיקם ל-

jole

New member
משפחה חדשה בנתניה- זוקיקם ל-

הפרטים שיש לי כרגע הם רק של ביגוד- יהיו לי יותר פרטים מחר. בינתים:בגדי חורף: ילדה- בת 4 -מידה 8 (נראה לי קצת גדול אבל זה מה שהאם מסרה) נעלים 27. ילד-בן 6- שוב מידת בגדים נמסרה היא 10 שנראה לי קצת גדול- נעלים 31. האם- מידה 38 חולצות M- נעלים 38 האב-מכנס 44 חולצות L-XL נעלים אדע מחר. אני רק יודעת שהם ממש ממש חסרי כל. לאב קשה מאד המצב וקשה לו הקבלה- לכן מחכה למחר לדבר עם האם כאשר האב יהיה בעבודה. נירה- איפה המקום של האוכל שפעם פירסמת? אולי אפשר יהיה להביא להם משהו לשבת??

נירה63

New member
האוכל בנתניה.

בזמנו נתתי לך את הטלפון של האישה האחראית על המטבחים במעונות בנתניה. המעון נמצא בפולג בנתניה.

jole

New member
עוד זקוקים במשפחה

דיברתי עם האמא ביום שישי והם זקוקים גם ל: שולחן אוכל+כיסאות קומקום חשמלי משחקים לילדים (להזכיר בת 4 ובן 6) סירים ומחבת הילד עם הפרעות קשב וריכוז- מחשב יהיה נהדר בשבילו. תיקון נעלים של האם- היא מידה 37

BeautyQueen

New member
יש לי כמה סירים...

אני נמצאת בשומרון, יכולה להביא אותם לפ"ת ביום חמישי או לכ"ס ביום שישי. עם את רוצה, צרי איתי קשר במסר.

jole

New member
האם יש מישהו שיכול לקחת את הסירים

לנתניה, אני אומנם מרכזת את המשפחה פשוט כי אין מישהו אחר כרגע אבל לא אוכל לעשות נסיעות תכופות מזיכרון לנתניה וגם חבל להעביר דברים מהמרכז עד זיכרון וחזרה לנתניה.

ניגונים

New member
אני מנסה לתאם משהו

עם מלכת היופי כנראה אאסוף ממנה כשתגיע לת"א ביום שישי נקווה שיסתדר

JOLE../images/Emo124.gifיש ברחובות שולחן אוכל

וכסאות ראי את הודעה של טלטל ואפשר לסדר הובלה אם מתאים לך אבקש מהשליחים של אח שלי אולי אולי אולי יסכימו לחזור ככה לאט לאט לעבוד אתנו שוב. פנינה

למעלה