משפחה חדשה בקרית ים ג'.

נירה63

New member
משפחה חדשה בקרית ים ג'.

זוג הורים+ילד בן 12. האם סובלת מדכאונות, מרבה לעזוב את הבית ולחזור ... הבעל פוטר מעבודתי, לאחרונה החל לעבוד , משתכר שכר מינימום. הבית מוזנח, במצב קשה קשה נורא ואיום... הילד בן 12 חמוד, נבון מבין את המצב , עצוב כזה...ומה הוא יכול לעשות. הדירה של עמידר זקוקה לצביעה של קירות הבית. חסר ריהוט מינימלי בבית שמיכות אין , מתכסים בשמיכות צמר ישנות. זקוקים למזון הכי דחוף שאפשר. בגדים לילד בן 12. מכשירי כתיבה לילד לבית הספר. והכי הכי אני זקוקה למי שיכול לעזור לי לקפוץ למשפחה ולעזור לי בשינוע לקרית ים.

prettybaker

New member
אני אבדוק מה אני יכולה לעזור

אדאג לו לעפרונות - יש לי פוך ופליז אחד שאמרתי לך. בגדים - אולי בהמשך

prettybaker

New member
נירה - את יודעת שלמרות שאין

לי רכב - אני אשמח לנסוע איתך - לעזור ולתמוך

prettybaker

New member
נירה - בחיפוש בבוידעם מצאתי:

עשרות ג'ינס Levi's, Guess, Lee Cooper ועוד מידות: 26, 27, 28 ג'ינסים קצרים - גם באדום, גם בורוד וכמובן ג'ינס רגיל. תיק גב Camel כמה חולצות.

DarkSilence

New member
מכשירי כתיבה לילד

אני יכולה לתרום מחברות פשוטות ומדבקות, השאלה היא - איך זה יגיע מיהוד לקרית ים?

נירה63

New member
אם את יכולה לשלוח בדואר אני אשלם על

המשלוח. ובעיקר תודה רבה לך.

נירה63

New member
ולך פריטי יקרה, מה אעשה בלעדיך כאן?

תודה מראש על הרצון והעזרה. אשמח לקבל את הדברים וביחוד אשמח אם ניסע ביחד לקרית ים כמו שנעשה ביום חמישי הקרוב לגבי קרית חיים. המון תודות.

DarkSilence

New member
אין בעיה,

אני מקווה שכבר מחר אני אוכל לשלוח. צרי איתי קשר במסרים בקשר לכתובת. ושמחה לעזור

Tal Tal4

New member
אם זה כבד- אעבור אצלך

השאלה העיקרית היא: איך נגיע לחיפה?????????

נירה63

New member
דואר ישראל.../images/Emo140.gif

או ש...להעביר להרצליה לאולי ואולי לא וממנה אין בעיה.

נירה63

New member
ברגעים אלו ממש קבלתי מסר ש...

ישנה אפשרות לשינוע מאיזור המרכז לחיפה. ושוב תודה לך פריטייייייייייייייייייייייייי.

DarkSilence

New member
אז הנה מה שהצלחתי לארגן:

10 מחברות של 40 דף (2 חשבון, 4 עברית, 2 אנגלית) שני גליונות של מדבקות למחברות/ספרים (עם דמויות מהסרט "שרק"
) 5 מחדדים צבעוניים 5 מחקים חבילה של 12 טושים נירה, לשלוח לך מחר או שיש שינוע (ע"י פריטי אם הבנתי נכון...?)

למעלה