משפחה חורגת

ariri

New member
משפחה חורגת

אתם מוזמנים לאחר הצפיה בפרק היום להתייחס כאן בפורום לתובנות אשר הפקתם. יכול להתפתח כאן דיון פורה בין החברים שלא כדוגמת הפורום ב"קשת" שמשמש בעיקר לפירגונים לאלון והפניות לטיפול. כדאי להתייחס עיניינית למה שתראו.האם נתקלתם בחייכם במקרים דומים ? עד כמה הבעיות שם מייצגים את האמת ועד כמה זה רק לעיני המצלמה. האם העצות/ ההנחיות נכונות לדעתכן? ומה הייתם אתם ממליצים לעשות. האם ה"טיפול של אלון" יחזיק לאורך זמן או שיחזיק רק לצורכי הצילומים. כל ביקורת "בונה" תתקבל. אריק

ממה שראיתי

וזה לא הרבה, אני רואה רק את הקטעים מהתוכנית שמראים באינטרנט באתר קשת (אין לי טלויזיה), התחושה שלי שהשינויים שהוא הציע היו די שיטחיים וחלקם אפילו לא לעניין. לדוגמא, אני חושבת שמי שנמצא במצוקה כלכלית חייב עכשיו ומיד לצאת לעבוד כשכיר ואם במקביל הוא רוצה לפתח עסק עצמאי, שיעשה זאת ללא תקציב או בתקציב דל מאוד (כתחביב בשעות הפנאי) או בכלל עדיף שאת היוזמות העיסקיות שלו ידחה לעוד שנה שנתיים כשיצא מהבלאגן הכלכלי בו הוא נמצא. הרי ידוע שרוב העסקים הפרטיים אינם שורדים, אז זה נראה לי קצת כמו להשלות את האנשים. במיוחד כשמדובר באנשים שכבר ניסו להקים עסק עצמאי וזה מה שהביא אותם לכל הבלאגן. בנוסף הוא לא עומד עם רבים ממטופליו על דברים עקרוניים כמו הוזלת דיור. אין דבר כזה אי אפשר להוזיל דיור, תמיד אפשר. אני כן אוהבת את התתיחסות שלו לבעיה הכלכלית כאל פועל יוצא ממגוון בעיות אישיות, ריגשיות, זוגיות ומשפחתיות.

פעם ראשונה שאני רואה העונה הזאת

ו....מאוד התאכזבתי לא היו שום עצות כלכליות נראה יותר כמו התכנית בטיפול אבל מוצלח יותר

נכון

שוב ייעוץ כלכלי שמרני במעטפת מתקתקה... לא היה שם שום דבר חדשני של יכלו לחשוב עליו בעצמן.

chenshotokan

New member
אני ממש לא מבינה...

איך משפחה שמרוויחה 15,000 ש"ח.. בחובות ולא יכולה להסתדר עם הסכום הזה. ובכלל איך אפשר להוציא 22,000 ש"ח בחודש???????

ראיתי משפחה חורגת רק היום

דרך המחשב כי ביום ג לא היה לי זמן. אני אוהבת מאוד מאוד את התוכנית. הפעם שממש גרם לי גועל. כל מי שראה, מבין. מה שהדהים אותי: צחוק בלי סוף על כל הצגה של בעיה. לפי תסריט לא ברור במה הן מבזבזות את הכסף בסופר לא סיימתי לראות כי הפתרון של אלון (חתונה) גרם לגועל. אני מקווה שבוע הבא לראות משהו יותר מעניין

למעלה