משפחה מדהימה, כמו אילן.

משפחה מדהימה, כמו אילן.

אתמול נסעתי עם 5 חברות שלי למלון "דן פנורמה" בת"א, איפה שמשפחת רמון יושבת שבעה...חיכינו שעתיים בחוץ ובסוף הכניסו אותנו, לא היו כ"כ הרבה אנשים כי זה היה היום האחרון של השבעה...רונה לחצה לנו ידיים כל כך הרבה זמן, הודתה לנו שבאנו ושמחה כל כך, אין לכם מושג...גם אחותה ממש נחמדה וכן אחיו של אילן ז"ל, גדי. נועה מתוקה אבל לא כ"כ נתנה שייגעו בה
, והבנים כל כך חמודים!! הם הביאו לנו תמונות של הקולומביה ושל אילן ואת התג מבד עם שמות כל האסטרונאוטים..היה מצויין.

patito ƒeo

New member
יעליתתתתת

איזה כייף לך.. אני כל כך רוצה לפגוש אותם
אוף.. ספרי לי עוד באי סי, טוב?

Kettercat

New member
משפחה מקסימה

חבל שלא ידעתי על זה קודם, הייתי הולכת גם כן. פשוט משפחה מקסימה.

מישפחה פשוט מדהימה פשוט מדהימה

אני ממש ממש מת ללכת אלהם פשוט ליבי איתם

ריילי

New member
וואו אם הייתי יודעת שהם יושבים...

שם שבעה הייתי נוסעת! איזה משפחה מדהימה!

oshri121

New member
נורא נורא חשוב!

אם יום שלישי אני רוצה ללכת להיפגש איתם האם אני יכול? אם כן לאן אני צריך ללכת? בבקשה זה עניין של חיים ומוות

r o n i1

New member
זה קצת הגזמה

"עניין של חיים או מוות"... לפי דעתי עד סוף השבעה זה "סבבה" לבוא והכל.. אבל הם צריכים את הפרטיות שלהם קצת..

המאהבת17

New member
שאלה אושרה...

את נוסעת להזכרה היום??? או את יודעת אולי באיזו שעה היא??

r o n i1

New member
לא נראה לי

שירשו לבוא לאזכרה.. כי עדיין הם רוצים לשמור על קצת פרטיות.. נראה לי!!!

אושרה1

New member
יעל/יעלית: תשלחי גם לי לאיסיקיו

בס"ד למרות שאנחנו לא משהו מכירות קודם כל כל הכבוד על הצהוב(שבית את ליבי) ותשלחי לי ל:169653168 אושרה

לכולם...

אני חושבת שב30 (גילוי המצבה) הם יתנו לאנשים להיכנס, כי זה בכ"ז יותר פתוח והכל...האייסיקיו שלי 148214781 למי שרוצה לשמוע פרטים או משהו כזה.... ד"א, הם הביאו לנו גם מלא סטיקרים שכתוב "אילן, השארת חלל" וכאלה...היה ממש עצוב אבל גם מרגש....

המאהבת17

New member
לא נראה לי....

אני באמת בספק כי תראי בכל זאת זה משהו פרטי שלהם ולמרות שהם יודעים שלהרבה אנשים זה חשוב דבר ראשון ואני חושבת שהוא נכון שזה האבל שלהם ואפילו שאנחנו כל כך רוצים להתייחד עם זכרו, בכל זאת צריך לתת למשפחה לנשום ולהתאבל עם עצמה, אני בטוחה שאפילו יום אחרי זה יהיה יותר מכובד עם תבואו מאשר באותו היום של החודש... סתם הדעה שלי בקשר למצב...

למעלה