משפחה מורכבת מאד

משפחה מורכבת מאד

תודה על דעתכם: מתכוונת להוליד ילד מתרומה של גבר הגבר יהיה בתמונה וישתתף בגידול הילד אנו מתכוונים לערוך הסכם לפני הפעולה רציתי לבקש דעתכם כמה עלי לבקש דמי מזונות למשל ?? כמובן ימי ביקור מה עוד?

alma43

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לבקש? הרי זה לפי ההסכם בינכם לא? מזונות מבקשים או לפי הצורך או לפי רמת חיים מבוקשת אם יש או לפי הצעה של האב. בכל מקרה לא יפחתו המזונות מ-2000 ש"ח לתינוק קט...זה המינימום היום(כולל מדור ודמי טיפול)בתקווה שיש. אם תאלצי לבית משפט שם המינימום הינו בהתאם להכנסות האב... ביקורים? לפי ראות עינייך. הייתי אומרת כל יום אבל מי אני? רק גידלתי 4 ילדים...רוב הזמן עם ניפקד נוכח...

azaria

New member
לא יודע מה להגיב

סכומים, הסדרי ראיה, ועוד להכנס לכל הבלגן הזה בהתנדבות ומרצונך החופשי? כבר נראה לי עדיף תרומת זרע מבנק הזרע. מתורם אלמונימי.

עורך/ת דין??

כשאני שומעת את המילה "הסכם". קופץ לי לראש "עורך-דין". אני חושבת שכדאי להתייעץ עם גורם מקצועי שמומחה בנושא, עורך-דין לענייני משפחה... שמעתי פעם מישהי שעוסקת בתחום, אם תירצי אשמח לאתר עבורך את מספר הטלפון שלה. בהצלחה רבה

azaria

New member
עורכת דין כמעת חיסלה את הזוגיות שלי בטרם עת.

כשעמדנו למסד את הזוגיות שלנו רצינו לערוך הסכם ממון. לא ממש ידענו מה ואיך, והלכנו להתייעץ עם עורכת דין לענייני משפחה שמבינה בתחום והומלצה לנו. ההיא באה בגישה של גירושין ופרידות ומריבות. הציעה שכבר מההתחלה ננהל הכל כך שבזמן הפרידה יהיה פשוט ובלי בעיות לפצל את כל הרכוש בחזרה. כלומר חשבון מנק שלי, שלה, ומשותף לניהול הבית. כלומר כל אחד מחזיק במה ששלו ומתחשבן ומתקזז עם השני על לכ מיני דברים. יצאנו ממשרדה אחרי שעה קלה ובליבנו החלטה ברורה - "ככה לא בונים חומה!" הלכנו הביתה, גיבשנו משהו שנראה לנו הגיוני. הכל משותף בסופו שלדבר. אם בכל זאת ניפרד תוך זמן יחסית קצר - אז חפץ זה חוזר לבעליו שהביא אותו וגם רכוז זה ועוד כמה וכמה דברים כאלה, וכל השאר מחולק שווה בשווה. וככל שהזוגיות נמשכת יועברו יותר ויותר דברים ויותר ויותר חלקים מן הדברים הגדולים (דירה, משכנתא, רכב, חשבון חיסכון גדול, וכדומה) לבעלות משותפת שווה בשווה. עד שבסופו של דבר, לאחר מספר שנים - הכל של שנינו במידה שווה. נשמע לנו הגיוני והוגן. וגם נוסח בשפה משפטולוגית מקצועית ועבר אישור של נוטריון. בקיצור - אני לא בטוח שעורכי דין לענייני משפחה הם הגוף המומלץ לכתיבת הסכמי ממון מבעוד מועד. הם יותר מדי בתוך המלחמות. אפשר להיעזר בהם בניסוחים ובמציאת הפרצות והבעיות הפוטנציאליות שבהסכם, אבל את הרעיונות הבסיסיים. את מהות ההסכם. את מי יקבל מה ומתי - זה אני ממליץ להחליט לבד (עם עזרה מחברים, משפחה, פורומים, ושאר יועצים, ואפילו איזה עו"ד) ופשוט להכתיב לעורך דין שינסח את "זה" בצורה משפטית תקנית.

azaria

New member
סיגל. המלצות, הפניות, טלפונים וכו - לא בפורום

תקנון תפוז דורש שלא יימסרו מספרי טלפון או כל המלצה והפניה אל אדם או גוף עיסקי. תוכלי להעביר את ההמלצות דרך מסרים או בכל דרך אחרת. אבל יהיה עלי למחוק מיידית הודעות בפורום אם הן מכילות פירסום מסוג כזה.

יעוץ

הבנתי. (בסוף אני אלמד את כל החוקים ...) בכל מקרה, אני חושבת שלעניין ייעוץ, כדאי ורצוי לפנות לאיש מקצוע (אני באופן אישי הייתי משקיעה אפילו בשניים). משלמת עבור שעת יעוץ בלבד. אוספת את כל האינפורמציה ובסוף בוחרת רק את מה שמתאים לי ומיישמת. מוטב לעשות את כל "הבדיקות" הרלבנטיות לפני...מאשר לנסות "לתקן" אחרי... שוב בהצלחה

למעלה