משפחה מושלמת

זאווס

New member
משפחה מושלמת

ברוכים הבאים לחלום הישראלי הזכות לגור בישוב קהילתי עם גגות אדומים, ירוק בעיניים ומשפחות מושלמות ממש כמוכם. ממש כמוכם? קבלו תיקון. לא כל אחד יכול להתקבל לישובים המושלמים הצצים בשנים האחרונות בכל מקום: למעשה היחידים שיכולים להצטרף הם זוגות שלהם הכנסה נאה, השכלה ראויה וילדים מחונכים. הכניסה לאמהות חד-הוריות, רווקים, זוגות חד מיניים או ערבים אסורה בהחלט. "משפחה מושלמת" הוא סרט היורד לעומקה של התופעה, באמצעות הצמדות להקמתו של ישוב וילות חדש סמוך לבאר שבע. בסרט תראו שלוש משפחות המנסות להתקבל לישוב, ומגלות כמה קשה להיחשב מושלמים בארץ הזאת. נ.ב קצת ארוך אבל שווה צפיה

webguy

New member
מה בדיוק הבעיה ..?

אנשים רוצים לגור בסביבה שיש אנשים דומים להם ..!! מה יקרה אם בחורה חילונית תקנה דירה במאה-שערים ותלך עם גופיה ..? מה אם תומך כהנא עם חולצה צהובה יקנה דירה בישוב ערבי ..? לא חושב שזה יעבור בשקט ... רק ישוב קהילתי לא בסדר ..? זוהי תופעה ששיכת לכל מקום ומקום ... האם אין אזורים שמתנגדים לכניסת חרדים לתחומם ..? אזורים חילוניים ...

מה יקרה?

זה תוכל לדעת אחרי שהם יעברו לשם פה מדובר במקרה שלא נותנים להם להכנס בכלל , ואתה מביא דוגמאות קיצוניות של מאה שערים או תומך כהנא בישוב ערבי... חבל שאתה לא רואה את הבעיתיות , אני גר בישוב חילוני "מובהק" ולאחרונה נכנסו הרבה משפחות חרדיות למקום ,אני לא אגיד לך שאני שמח אבל לא אני ולא אף אחד אחר מנע מהם להכנס לישוב ואף אחד לא העלה על דעתו בכלל להגיב בצורה כלשהי...

מותר לי

New member
ומה יקרה אם...

אם חד הורית עם שני ילדים קטנים שאבא שלהם במקסיקו תגיע לגור בישוב קהילתי? אהה... סליחה... הוא יכול לחזור ממקסיקו ולעשות לה בלאגן, והיא עלולה "לקלקל" את גברברי הישוב הזכים והתמימים, ובכלל... מה היא תעשה בישוב כזה שכולם שם זוגות ורק היא יוצאת דופן? ומה יקרה אם זוג צעיר ערבי חילוני יגיע לגור בישוב? אף אחד לא יבוא לעשות להם בלאגנים, הם לא ילכו לאסלם את המשפחות המתגוררות שם, לא יצעקו על מי שלא צם ברמדאן, אף אחד לא יפגע בריגשותיהם כשיסעו בשבת, הילדים ילכו לגנים שם אבל "זוג ערבי בישוב קהילתי" זה לא נשמע כל כך טוב... הם מחפשים הטרוגניות במקצועות של המתגוררים שם, לא הטרוגניות בדתות או במצב המשפחתי... ועצוב, עצוב לדעת שהתופעה הזאת שייכת לעוד הרבה מקומות...

למעלה