משפחה ממוצעת

הלהק

New member
משפחה ממוצעת

עד כה הבאתם משפחות שמשכורתן יפה ומשמעותית. האם תיהיה תוכנית המתייחסת לאנשים החיים ממשכורת מינימום ודומה לה?

דרינוש

New member
לא תהיה תוכנית

אנשים החיים ממשכורת מינימום אין להם מאיפה לקצץ, לכן אם משפחה כזאת בכל זאת מתקיימת ללא אובר, אז לכלכלני התוכנית לא יהיה מה להציע להם.

הלהק

New member
תוכנית שכר מינימום

כנראה שאינך גרה בתוך עמך. גם לאנשם בשכר מינימום יש מינוסים גם הם צריכים לדעת לקצץ יום נעים

דרינוש

New member
סליחה?

אני באה ממשפחה של שכר מינימום. אבא שלי לא מזמן התחיל לקבל כמה גרושים מעל סכום העלוב הזה ואמא שלי עדיין עובדת כמו חמור תמורת 3000 ש"ח לחודש. אין לך מושג איזה משטר של צימצומים וקיצוצים קיים שם. זה המחיר שמשלמים על הפלוס בבנק.

הלהק

New member
תשובה לסליחה

הייתכן שצריכים לעשות תוכנית חעל אנשים המסתדרים עם שכר מינימום ו/או לעזור להם להסתדר עם שכר שכזה? ייתכן שעוד צופים היו רוצים לראות תוכנית כזו אך הם אינם אומרים מילה.

snowhite1064

New member
אני גם חושבת שצריך לעשות תוכנית

על משפחות שמשתכרות שכר מינימום או להבדיל אחד מבני הזוג אינו עובד בגלל המיתון (ואני מכירה הרבה כאלה, שכבר שנתיים לא מוצאים עבודה). הרי פיני גרשון תמיד אומר שפרייארים לא מתים הם פשוט לא רואים את התוכנית שלו, אני מסיקה מזה שהוא אומר שמי שנמצא במינוס הוא פרייאר ושיראה את התוכנית שלו ואז הם לא יהיו במינוס. המשפחה של שבוע שעבר הייתה משפחה עם משכורות מכובדות מאוד, אני לא מכירה הרבה זוגות (בעצם בקרב החברים שלנו אני לא מכירה אף אחד) עם משכורות כאלה. ותחשבו על זה.

הלהק

New member
לעשות תוכנית

קודם כל יום נעים. אני מאד מודה לך . עכשיו אני יודעת שאני לא לבד. יותר קל לעשות תוכנית לבעלי שכר גבוהה מאשר לבעלי שכר עלוב.

למעלה