משפחה שכזו/מורכבות שכזו
ארו

פרח 11

New member
משפחה שכזו/מורכבות שכזו../images/Emo18.gif ארו

אתמול היינו בשבת חתן של בן אחותי. תראו את המורכבות הזו... אחותי גרושה האקס נשוי בשנית עם שני ילדים, את שבת החתן עשו אצלו ואצל אישתו עם המשפחה שלו והמשפחה של אישתו, המשפחה של אחותי (האמא של חתן בר המצווה) עם אמי ומשפחתה, הגיע גם אבי עם אישתו השנייה ועם משפחתו. בקיצור בלאגן שלם עם המון מורכבות... בסה"כ היה נחמד רק לקראת הסוף היה קצת מותח לאחר שהאב נאם נאום שבו שיבח את ילדו ואת אישתו הנוכחית על המאמץ שהשקיעה ובכלל על כל ההשקעה שלה בילד במשך השנים אך לא אמר מילה אחת על אחותי וזה כנראה קצת הפריע לה ולעוד כמה מבני המשפחה. פתאום מצאתי את עצמי חושבת עלי, על בעלי ובנו שבעוד כמה שנים תהיה לו בר מצווה. אתמול ממש הרגשתי שהיה במאורע הזה המון משקעים מהעבר כגון: אחותי והאקס עם אישתו ועם משפחתו של האקס, אמי עם אבי ואישתו ומשפחתו. היו המון סיטואציות רגישות ובקיצור אני ממש לא יודעת להסביר את מה שאני חשה עכשיו. מקווה שהובנתי כי ניסיתי להסביר כמיטב יכולתי...

blonda3

New member
פרח זה מובן לנו../images/Emo45.gif../images/Emo91.gif

כי כולנו פה עברנו גירושין ולכולנו פה יש משקעים ולכולנו פה יש מכנה משותף.... אצלינו היתה בר מתווה לבן שלי כשלגרוש שלי יש אשה חדשה והיא לא ממש מדברת איתי היות והיו המון משקעים מהעבר והיות ולי היה מאד חשוב שהבר מצווה תעבור בשלום ושהבן שלי יהיה מבסוט התחלתי להכין את הקרקע לפני כשנה.... התחלתי לנסות לרכך את הגרוש שלי בשיחות טלפון יזומות, בריכוך המשקעים גררתי אותו כמעט בכוח להודות שיש לו משקעים, שקשה לו והתודיתי בפניו שגם לי קשה אבל שלמען הילדים אנחנו מוכרחים...ולאט לאט הצלחתי לשבור את הקרח. בחג הפסח האחרון ברכתי אותו ואת אשתו ובסוף לפני הבר מצווה הוא ביקש ממני לארגן את הארוע. ולפי בקשת הילד חגגנו ביחד כל המשפחות כשגם חלק ממשפחתה של האשה החדשה הוזמן. בבית הכנסת היא הפנתה לי את הגב אבל אני התעלמתי. להוריו ולאחותו ובעלה ניגשתי, חיבקתי את כולם פתחתי את הלב וכך גם הם נפתחו. הראיתי שאני בכוונת פיוס. וכך היה גם בארוע עצמו. הגרוש שלי בירך את הבן, ופירגן לי מאד על הכנת הארוע והקלטת לכבודו של הבן (שבקלטת שערכתי הראיתי את משפחתו ואת הגרוש שלי בתמונות הכי יפות שהיו לי) לא נאמנו נאומים אלא רק היינו שם והשתדלנו שיהיה נעים לכולנו. וכך באמת היה. בסוף הארוע כולם ניגשו אליי והתפעלו והודו לי כולל בני משפחתה של האשה של הגרוש שלי!!! אין טעם לערוך חשבונות בכזה ארוע. ואין טעם לסחוב משקעים לתוך השמחה. רצוי להגיע נקיים ועם סליחה בלב. אצלינו זה הצליח וזה עשה רק טוב לכולנו. ממליצה בחום לכולם לנהוג כמוני.

מורכב באבוע מורכב...

אני מאד מצדדת בגישה של בלונדה שאף הניבה תוצאות יפות. אני כמותה חושבת שצריך לסלול דרך שתוביל בעתיד ליחסים סבירים ,בעקר בכדי שהילדים יהיו רגועים ולא יקרעו בין שני עולמות.

איזו מורכבות...../images/Emo13.gif

צרם לי, שהאקס שיבח רק את אישתו הנוכחית זה מי שהוא כנראה...היה יכול להיות יותר גרוע שמחה שעבר בשלום

*יערית

New member
כמו שאומרים...../images/Emo13.gif

קן המורכבות... זה באמת מצב לא נעים אבל עוברים אותו למען הילד וממשיכים לבלוע צפרדעים כי אנחנו "משפחה" למרות הכל...נכון?!

למעלה