משפחה

משפחה

הי, אני חושבת שיש לי אמא א-מינית..אבל בחיים לא דיברתי איתה על מין אז אני לא מרגישה טוב לעלות את הנושא הזה! נראה לי שגם בת דודה שלי א-מינית...או שאולי סתם כולם סביבי נראים לי לא מיניים?

Berethor

New member
לכי תדעי

אוליי הן א-מיניות ואוליי הן לא, את לא יכולה לדעת אם הן נמשכות, רוצות או "צריכות". חוץ מזה למה שיתנהגו כמו 'מיניות' מסביבך. הרי אנשים שלא מתנהגים בהפקרות, אז את לא יכולה לדעת אם הם מיניים.

inbardaf

New member
אני לא חושבת שאפשר לדעת

אם מישהוא הוא א-מיני אם לא מדברים איתו על הנושא. אנשים נורמלים לא מדברים על חיי הסקס שלהם בפרהסיה (ככה אני מקווה לחשוב, כי כידוע לכם בעבודה שלי זה לא ככה..) אפשר לזהות את זה אצל חברים וחברות קרובים כשחולקים חוויות מנסיונות של קשרים. ויש קטע כזה, שכשאתה בתוך משהו, הכל נראה לך כזה. למשל, כשאת בהריון - פתאום כולן נראות בהריון. כשיש לך רכב מסויים - פתאום יש מלא כאלה על הכביש.. קיצר, זה פשוט ממקד אותך בנושא ואז את רואה את הכל מהעיניים שלו. זה לא שבאמת כולן בהריון ולכולם יש את אותו הרכב כמו שלך.. למרות, שגם אני חושדת שאמא שלי היא א-מינית. אבל זה דווקא בגלל דברים שהיא אומרת בהקשר של הנושא וכל ההתיחסות שלה לכל מה שקשור במיניות. (אפס התיחסות ועניין וחוסר הבנה מוחלט בנושא..) לכי תדעי, אולי יתברר בסוף שזה גנטי.. (למרות שאחיות שלי בוודאות לא)

למעלה