משפחה

אני 1oo

New member
משפחה

שלום יקרה, בתקופה האחרונה היחסים שלי עם סבתא לא טובים, אני מרגישה שהתקשורת בינינו הרסנית. לפני כמה שעות היה אפילו פיצוץ קטן ביחסים. אני חוששת שהקרע בינינו רק ילך ויחמיר אם זה יימשך כך, וזה פשוט מיותר הכעס והביקורת שהיא משדרת ושאני מרגישה מהצד שלה. אין לי עבודה, ואין לי זוגיות, ואני בסדר עם זה, ועם עצמי, ועם התהליכים שאני עוברת בקצב שלי; אבל אני מרגישה שהיא לוחצת עליי וכלל לא סומכת עליי ועל הבחירות שלי. היא לא מקבלת את ההתנהגות וההתנהלות שלי. חשוב לי לשמור על יחסים טובים איתה ועם סבא שלי. הם עשו המון בשבילי, ובאמת שאני מעריכה כל מה שהם עשו, אבל אני רוצה להציב גבול, שממנו והלאה זה קו אדום שאסור לחצות, כי זה מפריע לי ופוגע בי וביחסים בינינו, וגם מאוד מעליב אותי.
הייתי רוצה לקבל איזשהו כיוון או הכוונה כיצד עלי לפעול במקרה הזה מול סבתא. איך להרגיע את הרוחות? לה כואב ולא נעים לשמוע את האמת שלי, ואני לא מכירה משהו אחר. היא לא מקבלת אותי ואת מה שאני אומרת. הגענו למצב של ניתוק חד צדדי מהצד שלה.

מגי 336

New member
פריסת ניתוח קשר בינאישי לא מורחב

כיצד עלי להתנהל מול סבתי?

אני 1oo

New member
תודה מגי, פרסתי:

השאלה שנשאלה:
כיצד עלי להתנהל מול סבתי?

תוצאות הפריסה הבין-אישית:

צד השואל - חמש הגביעים
הצד השני - גלגל המזל
מה עוזר - מלכת המטות
מה מפריע - כוהן גדול
פוטנציאל הקשר - אס המטות

מגי 336

New member
אני 100

סבתך רוצה בטובתך, כשהיא רואה את טובתך כמראה למה שהיא מכירה..
הדרך שלה לכוון אותך נראית לך כנסיון לשלוט על חייך,
והיא בדרכה רוצה לראות אותך מתקדמת ומניעה את עצמך לכיוונים שהיא רואה כנכונים עבורך.
עליך להבין כי לא תוכלי לשנות אותה ואת דרך הראיה שלה את החיים,
כשפוטנציאל היחסים שלכן יכול להשתנות לחיוב או לשלילה..
ההחלטה שלך היא אם להמשיך את ההתנגשות ביניכן או להבין אותה ולוותר.
&nbsp
בנימה אישית,
סבתא היא האדם הכי קרוב שיכול להיות לכל אחד בחייו וחבל להבין את זה כשיהיה מאוחר מידי. נסי לבוא לקראתה ולהיות עדינה בתגובותייך... לנסות להסביר לה בלי להתווכח ולריב מהי הדרך שלך ואולי גם לנסות להבטיח לה שתנסי לפעול על פי עצותיה ..

אני 1oo

New member
את צודקת, מגי, ובגלל זה נבהלתי אתמול

כי היא חשובה לי, וכך גם היחסים איתה ..
אנסה בכל הכוח לשים לב לתגובותיי ולהתגמש ולוותר איפה שרק אוכל לבוא לקראתה.

תודה רבה על עזרתך ועל עצתך החשובה.

למעלה