משפחונת יקרה שלי:)

משפחונת יקרה שלי:)

היי..... זמן רב לא כתבתי... התגעגעתי אז באתי! מה שלומכם?! כפי שראיתם ישנן כמה הופעות החודש- (פרנקלין כרמיאל, קפה ביאליק-מופע מיוחד עם מאיה בלזיצמן, ואחת בתחילת יוני בקיבוץ דן) ככה בשביל הכיף:) אני רוצה לחזור ולהודות לכם מקרב לב על התמיכה והנשמה שאתם נותנים בפורמינו הנפלא, אני מעריך את זה מאוד! בגלל החלטות אומנותיות וטכניות, הדיסק יתעכב מעט. אני יכול להבטיח לכם שפורר, אני והנגנים הנפלאים עובדים ימים כלילות על הדיסק השני מתוך אהבה גדולה ורצון ליצור יצירה שלמה ומרגשת לנו ולכם. הסינגל הראשון ייצא בחודשיים הקרובים!. אנחנו כמעט סגורים עליו. מתלבטים בין שניים (מהומה/ראש בחול) אעדכן אתכם בכל דבר ודבר משפחונת, אתם חלק ענק מהמסע המופלא הזה. זה שלכם. המון אהבה, הגשמה ומוסיקה. תשמרו על עצמכם, קיץ מדהים ושבת שלום יקיריי המופלאים. תמיד. כפיר

טוב לשמוע ממך ולהתעדכן לגבי הדיסק../images/Emo9.gif

שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הפקת והקלטת הדיסק! אני אישית מחכה בקוצר רוח לסינגל הראשון ואני בטוחה שכל הפורום
שבת שלום

inbarIL

New member
כפרות

כיף לראות אותך כאן ולשמוע ולהתעדכן בכל מה שכתבת :) מחכה כבר לסינגל
תשמור לך על עצמך ושיהיה סופש מעולה
סי יו סון

נשמה!

איזה כיף שבאת לבקר
תודה על העידכונים,תמיד כיף לקרוא אותם
שיהיה סופ"ש דבש!

../images/Emo126.gifאח, יקירי,

ראיתי את ההודעה מהפלאפון וזה העלה לי חיוך ענקי על הפנים. כלכך כיף לדעת שזה קורה, ושאנחנו חלק גדול מזה. הכי מתרגשת בעולם לקראת הדיסק, והכי הכי אוהבת בעולם, נטע.

../images/Emo214.gifאיזה כיף איזה כיף ../images/Emo214.gif

הופעות..סינגלים.... יכול להיות שטוב, בטוח שאולי
הכל יהיה בסדר!!!!!!

מהמם קטן.../images/Emo23.gif

חיממת לי את הלב עכשיו, איזה כיף. אני מקווה שאני אגיע לביאליק... אבל לא פותחים פה
מתגעגעת המון.

למעלה