משפחות חד הוריות- בדגש על אבות חד הוריים.

משפחות חד הוריות- בדגש על אבות חד הוריים.

שלום לכולם. אני סטודנטית לעיצוב ועושה עבודה על משפחות חד הוריות- בדגש על האבות (כלומר, משפחות ללא אם). אני מחפשת מידע סטטיסטית וכן מידע כללי (כלומר, "עובדות יבשות") על משפחות אלו. ניסיתי לחפש באתר של הלישכה המרכזית לסטטיסטיקה,באתר של ביטוח לאומי וכן באתרים כללים- בנושאי הורות/ משפחות חד הוריות. לצערי לא הצלחתי למצוא את מבוקשי..
אם מישהו יוכל לעזור לי בחיפושים (או לנסות לפרש את הטבלאות שיש באתר של הלישכה המרכזית לסטטיסטיקה) אני מאוד מאוד אשמח וזה יעזור לי רבות!. גם מידע אישי יתקבל בשימחה! המון תודה מראש, הגר

אמא66

New member
לסטודנטית

אז ככה: אני מכירה משפחה אחת שבה האמא נסעה לחו"ל אחרי הגרושין והאב דרש שהילד ישאר איתו. היום הוא עובד במשרה וחצי כדי לפרנס את שניהם, והאמא מגיעה לביקור בערך פעם בשנה. הוא אבא מדהים. עוד משפחה שבה האמא ברחה מהארץ והשאירה את האבא לבד עם הילד, שהיה אז בן שנתיים. בערך בגיל 18 היא חזרה לארץ ויצרה קשר מחודש עם הילד. האבא לא ממש התמודד והילד היה רוב הזמן עם הסבתא. משפחה נוספת, שבה האמא התחילה בתור חד הורית, עם אבא ידוע אבל לא מעורב, וכשהילד היה תינוק היא הביאה אותו אל האבא ונעלמה. מאז הוא מגדל ומפרנס אותו לבד, בהצלחה רבה. הילד כבר בן 14 בערך. לאחרונה האמא ניסתה ליצור קשר עם הילד, אבל האבא העדיף שהם לא ייפגשו, בגלל חוסר היציבות שלה. ויש עוד משפחות של בחורים שכותבים פה לפעמים. תדפדפי אחורה בדפים ותקראי את הסיפורים. ותספרי לנו על העבודה שלך בהמשך. נשמע מעניין!

matrixx1

New member
אני בסטטוס הזה

כאב חד הורי לילד , כנסי לגוגל ותחפשי כתבה בשם "אבא יש רק אחד " , היא אפילו אודותי אך גם על אבות חד הוריים אחרים והתופעה כתבתו של דויד רגב בידיעות אחרונות

אם את צריכה לראיין אב חד

הורי אני אוכל לתת לך טלפון שלו ולדבר איתו הוא ישמח לענות. בעל 2 ילדים

למעלה