משפחות מורכבות....

דמוקלס

New member
משפחות מורכבות....

אני מניח שאני בין היתר מין אב טיפוס שכזה.לא רק שההיסטוריה חוזרת,זה מרגיש נוראמלי,טיבעי לגמרי...יש לילדה את הצד של האמא.מאורגן,ברור הררכי לגמרי.אמא ואבא שני ילדים תן או קח עשר דורות.ויש הצד של אבא,אחים אחיות חורגים חצאים רבעים ושלישיות,שמונה סבאים,שש סבתות,ואין סוף וריציות.מפוזרים באופן סימטרי ברחבי כל הכדור...בהתחלה היתה מנסה לעקוב,כיום רק מנדנדת בראש,אומרת משפחה,לא רואה צורך לסווג בדיוק...כי אם יש יתרונות לילדות שכזו,שבניגוד לצד של אמא שאין בכלל בחירה.אצלי זה תתחבר למה שמרגיש נכון,ובחר לך עדיפויות..."מורכבות" נותן קונטציה שלילית,לא מרגיש ממש נוח,בכל זאת,בשבילנו זה הכי נוראמלי שיש...

*יערית

New member
טבע...

כל אחד וה"טבע" שבו הוא נולד.. נולד למורכב..זה דיי נורמלי.. אבל ילד שנכנס לחיים מורכבים בגיל בוגר יותר לא תמיד מוכן לקבל את ה"נורמאליות" דרך העיניים שלנו.. זה קשה,מכעיס,שנוא,ויש כאלו שלמדו אם הזמן שזה מה יש!זו הסביבה החדש שלהם ועם זה צריך לזרום.

rolan

New member
מי אמר, דמוקלס....

שהנורמאלי זה אמא אבא שני ילדים.... כלב/חתול.... מאזדה ועוד ועוד... כל אחד, מוצא לעצמו את הנורמאלי שלו, חי איתו ועם הוא גם שלם עם מה שיש, אז זה יופי - כי זו השלימות שאנחנו מגיעים אליה כאשר מקבלים את החיים שניתנו לנו במתנה.
שבת שלום

הילדה עשתה כבר עבודת שורשים?

כשהבכור שלי היה בגיל של עבודת השורשים ,הכין עבודה מקיפה על משפחתו המורכבת,כל הילדים הכינו עבודה סבירה ממוצע 30 ע"מ,רק בכור שלי הביא ספר בעל 120 ע"מ וזה אחרי שלא הכניס את כולם

למעלה