משפחות

לי זה ממש לא עזר היום

לא מבינה אותם שם בלשכה יושבת מולי אישה שיכולה להיות סבתא שלי ואומרת לי בלי רחמים גם עבודה של 10 שעות את תקבלי וזה לא מענין אף אחד שאין לך משפחה שתשמור על הילדים או כסף לבייביסיטר ואם לא תלכי לא תקבלי אבטלה זה מה שיש אלה החיים נכון נכון אבל קצת התחשבות

../images/Emo10.gif

בחוק הביטוח הלאומי יש כמה תנאים יבשים ל "עבודה מתאימה" .: "לענין סעיף 163 רואים עבודה מוצעת כעבודה מתאימה לאדם פלוני אם נתמלאו בה כל אלה: (1) העבודה היא מסוג העבודה העיקרית שבה עבד תוך שלוש השנים שקדמו בתכוף לתאריך הקובע, או עבודה אחרת התואמת את הכשרתו המקצועית, רמת השכלתו, מצב בריאותו וכושרו הגופני; (2) השכר בעבודה המוצעת שווה לפחות לדמי האבטלה שהיו מגיעים לו אילו היה זכאי להם; (3) העבודה המוצעת אינה מחייבת שינוי במקום מגוריו. (ג) לענין סעיף 166(ד) רואים הכשרה מקצועית כעבודה מתאימה לאדם פלוני אם היא תואמת את רמת השכלתו, מצב בריאותו וכושרו הגופני, ואם אינה מחייבת שינוי במקום מגוריו." אז לפחות על התנאים האלו , הם יכולים להקפיד. בכלל הציעו לך עבודה כלשהיא? לי מעולם לא הציעו.

העקשנית

New member
מוצאת-יש בכל זאת הגבלות

לעבודות שאסור לתת לך-נדמה לי שבשעות הלילה. כדאי לברר מה עם שעות אחה"צ-לאם חדהורית. כי זה ממש לא נשמע הגיוני.

העקשנית

New member
../images/Emo32.gif לפי מה כדראי לקבוע שכר דירה?

לפי המדד או לפי שער הדולר? למי יש ידע או נסיון? תודה.

למעלה