משפחתון עד 4 ילדים

stlilach

New member
משפחתון עד 4 ילדים../images/Emo53.gif

היי לכולם פתחתי משפחתון המכיל עד 4 ילדים, אני צריכה עזרה לגבי מידע על תשלומי מיסי עירייה, מע"מ ומס הכנסה נתנו לי פטור. קיבלתי לשלם מיסי עירייה כעסק מיסחרי למרות פטור ממע"מ ומס הכנסה. מה החוק אומר לגבי מיסי עירייה והאם אני צריכה לשלם להם סכומי עתק כעסק מסחרי? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה מראש

tevagil

New member
תבקשי מהעיריה את הסעיף בחוק

לדעתי העיריה צריכה להוכיח לך שמגיע לה תשלום. לדעתי אם המשפחתון בבית שלך (כמו בדרך כלל) אז לעיריה אין זכות. בכלל למה את רצה לשלם להם ?

lilach2907

New member
תגובה../images/Emo51.gif

תודה על העזרה קודם כל לא רצתי עדיין לשלם, וזה לא עירייה אלא מועצה מקומית. דבר שני הם שלחו אדם מטעמם אלי הביתה לבדוק אם אכן יש לי עסק, בגלל שהיה שלט בחוץ (פרסום), אותו אדם מטעמם נכנס הסתכל על המקום וראה שיש לי בסך הכל 3 ילדים והחליט שזה גן ולא משפחתון. וזה בית מגורים. הלכתי לדבר איתם והמנהלת הסכימה לשלוח שנית אדם שיבדוק שוב את המשפחתון. אבל לא שלחה אף אחד ושלחה לי מכתב התראה שאני חייבת לשלם את כל הסכום והחליטה שגודל הדירה יותר גדול ממה שהוא שבאמת. אני רוצה לחפש את החוק הזה שאומר שאני צריכה לשלם יותר מיסי מועצה בגלל שיש לי משפחתון ואני פטורה ממס הכנסה ומע"מ. כן מצאתי בחוק שאני צריכה לשלם מס שילוט וזה אכן שולם. אם תוכל להפנות אותי לאתרים או לאמר לי עם מי כדי לי לדבר בנושא שיוכל לעזור אודה לך מראש

tevagil

New member
משפחתון

זכור לי כי משפחתון זה עד (כולל) שישה ילדים. יש בעיריית ירושליים מחלקת משפחתונים והם יוכלו לעזור לך. בכלל הארנונה לגנים היא כמעט כמו הארנונה למגורים, אז מה הם רוצים ממך ?

למעלה