משפחתו של בעלי - הסוף!
מכיל
לסדרת הבת

Don Nirtin

New member
משפחתו של בעלי - הסוף!
מכיל
לסדרת הבת

לא ארבה בדיבורים מכיוון שבכלל לא דיברו עליה בפורום הזה, אבל היה סוף חמוד. כן אשבח את המשחק המצויין של חרמן ברקו בתור גואידו הרשע. היה מצמרר ושיחק נהדר את הVILLAIN של הסדרה.

אני כבר לא רוצה שיביאו את סדרת ההמשך שמסופר על אריסטמו בעיר הגדולה מכיוון שהיה דחוף למפיק המהולל חואן אוסוריו להרוג את הדמות של פוליטה, אמו של ארי, כבר בפרק 12. כן. מה שאתם שומעים. חוץ מזה שלטיסיה קלדרון נראית כמו גרסה חיוורת ומזעזעת והיא כבר לא כל כך מעניינת כמו פעם. והלנה רוחו שוב רעה. כמה צפוי. אה וגם סרחיו סנדל שוב רע. כי אין על סרחיו סנדל בתור הרשע הנצחי, אה?

Hadar169

New member

פוליטה הייתה דמות כזאת חמודה, והבנתי שבעונה השנייה היא התפתחה עוד יותר.
הוא מחסל דמויות בקצב לא הגיוני. סתם הוציא את המיץ והרס עלילה כל כך טובה.
המפיק הזה צריך לפרוש באמת שההצלחה של העונה הראשונה כנראה עלתה לו לראש.
והקרדיט בכלל שייך למקור הקוריאני

Don Nirtin

New member
הוא רוכב על ההצלחה של אריסטמו

ובמיוחד על ההצלחה של הבן שלו

&nbsp
פוליטה מאוד התפתחה וזכתה לסוף טוב. לא מבין את הצורך הזה שבלחסל אותה כי השחקנית לא הייתה צריכה לצאת או משהו. אז.....

&nbsp
גיליתי עוד משהו מעניין - הדמות של פנצ'ו (ארת' דה לה טורה) הוא לא דמות מקורית. היא בכלל מטלנובלה קודמת של אוסוריו - "משפחה עם מזל" (UNA FAMILIA CON SUERTE) שם דניאלה קסטרו וסרחיו סנדל שיחקו. פנצ'ו היה מאוהב בדמות של מיירין וייאנובה אך דמותה נהרגה והוא נותר לבדו עם הילדים שבאו איתו למשפחתו של בעלי. מעניין עוד לציין כי סרחיו סנדל משחק גם בספין האוף של אריסטמו אבל בתפקיד אחר. לא באותו התפקיד ששיחק במשפחה עם מזל. גם שם פנצ'ו נמצא ומוגדר כתפקיד מיוחד.

Hadar169

New member
את פנצ'ו אני מכירה קצת מהטריילרים נראה דמות מעצבנת

טוב באמת שמשפחה עם מזל לא הגיעה לפה

Don Nirtin

New member
דווקא לא

הדמות שלו הייתה מאוד קומית ומרעננת בין כל הטרגדיות (וסילביה פינאל המעצבנת) אז מאוד בירכתי אותו. בנוסף, הייתה לו זוגיות מוצלחת עם סוסנה גונזלס.

Hadar169

New member
בעונה הראשונה היו מלא קטעי הומור עם דיאנה בראצ'ו

וסוריה וגה למשל שחולייטה לימדה את בלנקה לנהוג חח היה מלא הומור
חבל שאין לך הוט היית אוהב את העונה הראשונה היא עדיין נמצאת בVOD בעוד שדברים אחרים ששודרו אחרייה כן כבר התחילו לרדת.

Hadar169

New member
היא השתפרה מאוד במשחק

אחת השחקניות היותר אהובות עליי
בלי זוג ה"אופאס"
זה בחיים לא יהיה אותו הדבר

Don Nirtin

New member
אז אני מבין שלא הצצת בפרקים האחרונים?

כי הם חזרו לפרקים האחרונים לסגור את העלילה. לא התרשמתי מהמשחק העלוב של שניהם בכלל. הופיעו באיזה 6 פרקים אחרונים (של ויוה. של מקסיקו זה איזה 10 פרקים)

Hadar169

New member
לא היה לי זמן

אבל הצצתי בכמה סצנות מתחילת העונה השנייה לפני שהיא הגיעה לפה וגם פה כמו בעונה הראשונה הייתה ביניהם כימיה מעולה
אולי בפרקים האחרונים שהם חזרו הם כבר הרגישו פחות מחוברים לדמויות שלהם באופן טבעי אחרי הפסקה כזאת ארוכה.
אבל כל אחד והשחקנים שהוא מתחבר

למעלה