משפחתיות ואנחנו

משפחתיות ואנחנו ../images/Emo5.gif../images/Emo99.gif

יש כאלה שאוהבים את המשפחתיות
- הארוחות ביחד
, יושבים ביחד לראות טלויזיה
וכו'... ויש כאלה שהם והמשפחה שלהם זה נראה כך:
והם תופסים מרחק מהם. היכן אתם מבחינת היחס למשפחתיות
במה זה מתבטא אצלכם

זכיתי לראות את שני העולמות ...

אצלי במשפחה זכיתי לראות את שני העולמות . הצד של אבא שלי במשפחה - נורא מלוכד , עושים המון דברים ביחד , ארוחות משפחתיות , ישיבות בגינה ודיסקוסים של שעות , באמת נורא נחמד . נורא כיף להיות איתם ויש באמת הרגשה חמימה . הצד של אמא הוא שונה ב 180 מעלות , אף אחד לא מדבר עם אף אחד , אחיות מסוכסכות , כסאח וכדומה . ממש טלנובלה . לא זכורה לי הפעם האחרונה שראיתי את כל האחיות שלה בחדר אחד , שלא לדבר על הדודים שלה שהם בכלל לא בקשר איתם . אין כמו משפחה חמה ואוהבת .

eris1515

New member
אצלי בדיוק ההפך!

המשפחה של אמא שלי-כולם מלוכדים כולם יחד... לעומת המשפחה של אבא שלי-תוהו ובוהו...

eris1515

New member
תוהו ובוהו-חחחח הגזמתי במקצת ../images/Emo9.gif

בכל מקרה המשפחה של אמא שלי יותר מלוכדת...

תלוי...

ת'אמת במשך כל השבוע כל אחד עוסק בדברים שלו ובסופי שבוע אנחנו משתדלים לאכול צהריים יחד אבל לא תמיד זה מסתדר. לאמא שלי יש התקפים האלה כשהיא חוזרת הביתה היא פשוט אומרת טוב בואו לת''א או הרצליה פיתוח...אם היה לנו אוטו היא הייתה לוקחת אותנו כל שני וחמישי לאילת. אצל אבא שלי אין לי מושג כי רק לפני חודש התחלתי להכיר אותו יותר טוב.

gilad269

New member
אוהב

את המשםחתיות.משתדלים להגיד כל יום בוקר טוב,שישי ושבת אוכלים ביחד.ואוהבים להיות ביחד

בתור ילדה מאוד אהבתי את המשפחתיות

ועכשיו בתור אמא אני מאמצת את השיטה. אנחנו עושים הכל ביחד, אוכלים, רואים טלויזיה, משחקים ועוד... זה כיף אמיתי, להיות כל כך קרובים.

ק ל א ו ס

New member
אנחנו משפחה מאוד משפחתית..

וזה ציטוט של לא מעט אנשים.. אנחנו אוכלים יחד כולם פעמיים בשבוע צהריים (בשישי ובשבת)- למרות שזה לא חוק ולא חייבים אם אתה לא בבית או משהו. כשמגיע זמן של ארוחה מסויימת (צהריים או ערב) אז כל מי שבבית באותו זמן אוכלים לרוב יחד. אנחנו הולכים ללא מעט לסרטים, בתי קפה ומסעדות, ובעבר גם להמון טיולים- בארץ ובחו"ל. יש לציין שההרכב המשפחתי הוא כמעט אף פעם לא מלא, כי תמיד מישהו לא נמצא, או לא יכול, או לא רוצה, אבל עדיין אלה דברים שנערכים באופן שבועי פחות או יותר.

למעלה