משפחת בעלי בעלי החיים

נועם@בת

New member
משפחת בעלי בעלי החיים ../images/Emo54.gif

איך לא חשבתי על זה קודם. כבר מזמן מזמן הבטחתי גלריית תמונות, ורק השבוע נפל האסימון כשחברה שלחה לי אלבום תמונות וירטואלי של הבת שלה. אז הנה יקירי הפורום, משושה, ובמבה ועד מקס וליבי. כל מי שרוצה הצטרף, נא לצרף לכאן את תמונת הווילדע חייעס שלהם. כשאשיג מצלמה דגיטלית, אכניס גם את שתי הנסיכות שלי (או לחילופין אצלם את אוסף השריטות שיש לי על הרגליים, ואכניס לאתר של S&M
) שבוע טוב
נועם

רוני@30

New member
הנה מודי שלנו

הוא מודי בגלל שהוא חמודי. והתמונה הזו היא מהתקופה שהוא עוד היה נכה ומסכן התמונות הסרוקות מהעדין הבריא שלו כבדות מידי - אבל תאמינו לי שהוא בריא, שלם וחממממממוד!

david 5

New member
אין אפס - מה שנכון נכון ../images/Emo59.gif

הוא חמוד אבל למה הוא עצוב ? זה ניראה שהוא קיבל שלילי באותו יום

דל

New member
נועם - רעיון מעולה

בימים אלה כשאין לנו עדיין ילדים המשפחה שלי כוללת 2 חתולות וכלבה.... החתולות כבר מופיעות אז הנה נטאשה דלית

david 5

New member
ובמקום הראשון-מאי של שושי ../images/Emo47.gif ../images/Emo65.gif

במקום הראשון זכה מאי של שושי-אבל אלוהים ישמור מה עשיתם לו לאוזניים אל תוציאו על האוזניים שלו את המתחים והתיסכולים -מיסכן

שושי @:-)

New member
נכון ../images/Emo57.gif תודה!

תמונה אחת כשהאוזניים שלו למטה זה כשהוא עדיין גור והתמונה השניה כשהאוזניים שלו למעלה זה היום כשהוא בוגר לקח לו קצת זמן להעמיד אותם...

מרב.

New member
אני לא אהיה גסת רוח ../images/Emo8.gif

אבל אם בתמונה ההיא עסקינן, הרי שיש לציין שהיא מטעה מאוד, ושהוא נראה בה גדול כפליים מגודלו האמיתי... בוקר
טוב גם לך
מרב

גילוי נאות ביותר , מרב. נא לא לקפח

את ליבי ולואה , הא? שתי מוסיות לא נורמליות...

עידית ד

New member
אפרופו! שאלה שלא כל כך קשורה ../images/Emo5.gif

ענתות את מכירה את הפנסיון הכפר הס?????? אני חייבת למצוא לכלבה שלי בית חם ל-4 לילות לצערי לא מרשים לי לקחת אותה איתי לרודוס - אוףףףףף

מרב.

New member
השארתי לך הודעה לגבי הפנסיון

של הדוד משה בכפר טרומן...

עידית ד

New member
לדוד מושה הייתה פרה..איהה איהה הו.. ../images/Emo72.gif

כנראה שאני קצת שיכורה הבוקר...

מרב.

New member
אז זהו, ישר חשבתי על שידוך ל ../images/Emo23.gif י

(זה היה נסיון לכתוב ליבי עם