משפחת ג´יינוויי-הנסן המאושרת

Mikee P M

New member
משפחת ג´יינוויי-הנסן המאושרת ../images/Emo23.gif

שלום לכולם, לאלה המכירים/ות את המשחק The Sims, מצ"ב כמה תמונות של קתרין וסבן המאושרות בפעילויות יומיומיות מהנות.

Esmena

New member
../images/Emo6.gifמטורפת קטנה ../images/Emo140.gif

אגב, למה השיער של ג´ינווי כה כהה?

jerri

New member
לא זוכר לא זוכר לא זוכר לא זוכר לא

זוכר מאיפה, אבל הורדתי פעם לסימס טפט שנראה כמו העיצוב פנים של קוביית הבורג. מומלץ ביותר. ולי היה סים של וורף בחצאית, אבל הוא משום מה מת...
(האם זה קשור לכך שכלאתי אותו בין 4 קירות ללא דלת ומזון למשך יומיים? I wonder...)

Mikee P M

New member
רשע שכמותך ../images/Emo6.gif

אני בדרך כל הורגת אותם בכך שאנימטביעה אותם בבריכה. אם יש זוג סטרייטי נחמד במשחק, ואני רוצה את האישה, אני מכניסה את הבעל לבריכה ומסירה את הסולמות. הוא לא יכול לצאת ושוחה עד שהוא מת (הכניסו צחוק מטורף כאן)

jerri

New member
../images/Emo6.gif יא איך לא חשבתי על זה? לי גם יש

בעיה עם הילדים, תמיד באים מרשות הרווחה ולוקחים לי אותם. למה מה אני, אומנת? כל שתי דקות להאכיל אותם? אבל הכי סבבה זה שפעם גרמתי לאחד הסימסים להתאבד!!! אני רואה בזה הישג אדיר. הכנסתי סים חדש וחתיך לדירה וגרמתי לו להתחיל עם הבעל של הסים השני עד שההוא זרק את עצמו מהמדרגות או משהו כזה. היה דיסקו!
אני חייב למצוא עוד דרך לחסל אותם... טוב, הורדתי אתמול את הסקין של קיילי, אני אכניס אותה שתתלבש על ג´סטין ותגרום לבריטני להתאבד, אחלו לי בהצלחה.

Mikee P M

New member
מי עושה

ילדים בכלל? הם צורחים בעריסה שלושה ימים תמימים עד שהם גדלים, וגם אז הם סיוט. פעם התפתיתי והסכמתי לקבל ילד. אחרי 5 דקות סגרתי אותו בעליית הגג וסילקתי את מדרגות הגישה. החזרתי אותן רק בשביל העובדת הסוציאלית הזועמת, שעשתה לי נו נו נו ולקחה את הצרור הקטן והרועש (אנחת רווחה). אבל אצלך זה ממש אופרת סבון. בדיוק היום סבן קצת בגדה בקתרין, אז קתרין הורידה סטירה לבחורה שסבן פלירטטה איתה. פרטים בהמשך...

למעלה