משפחת שומכאר

Gorilla

New member
משפחת שומכאר

בזמן האחרון יש לי המון זמן פנוי ויצא לי לראות מירוץ אחד או שניים של פורמלה 1 , הבעיה היא שעוד לפני שהמירוץ מתחיל כבר די ברור מי ינצח (פחות או יותר) והגעתי למסקנה שמשפחת שומכאר שולטת במירוץ ביד רמה מדי מכיוון שמייקל (או מיכאל מה שתרצו) נוהג ב Ferrai ואחיו נוהג ב B.M.W ומייקל תמיד זוכה והאח לא רחוק גם הוא מהצמרת מכיוון ש: א. מאפיונר איטלקי קונה את המירוץ בכסף או דרך אחרת ב. משפחת שומכאר מכרה את נשמתה לשטן ג. הם פשוט כל-כך טובים כמו שאתם רואים המסקנה השלישית נראית די תלושה מהמציאות אבל אני אשמח אם מישהו יחלוק על דעתי וימצא פתרון או הסבר לתופעה הזאת

© DrorZi

New member
הם טובים ....

המכוניות טובות, תודה לאל סוף סוף אחרי 20 שנה הגיר לא נשבר והמנוע לא מתפוצץ לפני קו הסיום, פרארי חזרו לנצח, ולקחו דאבל (יאללה הפועל !) וכן זה גם הנהג שעשה את זה, למה אתה חושב הוא שווה 20 מליון דולר לשנה ? ברור שלקבוצות שיש הרבה יותר כסף יהיה יותר אמצעי פיתוח מהקבוצות החלשות, וככה זה נראה, אבל עדין אלו על הפודיום מספיק נהגים אחרים השנה, ונזכיר רק שגם האח של מיכאל (כן כן ראלף, תמיד יזכרו אותו כאח של ? ) עלה מקום 1 מיכאל שעלה מקום 2 במונטריאול (אם אני זוכר נכון) דרור זי, אדום עולה

ranfin

New member
24 מיליון לעונה רק מפרארי

160 מיליון דולר לשנה מהחסויות ופרסומות, צריך להחליף את השיר לו היתי רוטשילד ללו היתי שומי... כן הצמד חמד הזה פשוט נהגים גדולים, שומי גדול כבר רשום בדפי ההסטוריה ונשארו לו עוד שני מרוצים כדי לשבור את השיא של פרוסט. לאח של אני צופה עתיד לא פחות טוב, ובשנה הבאה אף יש סיכוי לאליפות כאשר BMW ווויליאמס ישפרו את האמינות שלהם.

baryb

New member
יש רק סיבה אחת שהם מנצחים....

זה לא הנהג. זה המכונית. תכניסו טוב טוב לראש ששומאכר הוא נהג דרג ראשון אבל הוא בינוני. תנו לכל אחד מכונית חזקה והוא יטוס. מי כאן לא זוכר איך מונטויה האלמוני השפיל אותו בעקיפה מהסרטים? והעקיפה שהוא אכל מהאקינן שנה שעברה? והעקיפה של דיוויד בסיבוב אדלייד ? אז חברה זה לא הנהג זה המכונית. פרארי השנה לצערי חזקה הרבה יותר ממקלארן... וגם חוסר המזל תופס אותנו חזק מאוד... חבל שכך אבל זה מה יש. אוהד מקלארן מושבע!! (וגם צהוב עולה עולה עולה ולוקח גביעים... 2-0!!)

66

New member
טעות בידך

תן למיקה,דויד או כל נהג אחר בנטון 95 ונראה אותם מסיימים מרוץ, הוא סיים עם הגורטאה הזאת אליפות ללא כל תחרות. הוא ניצח עם פררארי שהיה לה אמינות של פיאט (השאיר במספר מרוצים כל מיני חלקים ביציאה מהפיטס). לא יעזור לאף אחד הוא יהיה אלוף 4 פעמים וזה שיא נוסף שהוא ישבור.

66

New member
והאגדה מספרת

שיצרנית שילדות הקארטינג האיטלקית ``טוניקארט`` כמעט ופשטה רגל כי הם נתנו לשומי לתכנן שילדה שאף אחד לא הצליח לנהוג אותה. אבל אין מה לעשות כי עד שלא יתנו לנהגים לנהוג על אותו הרכב לא נוכל לדעת מי באמת יותר טוב. אני אישית מעדיף את שומי גדול וגם צופה עתיד גדול לילד שבוודאי יקח רוקי השנה, קימי רייקונן!

© DrorZi

New member
זה נשמע כאילו הוא לא עקף בחיים

אתה זוכר רק את אלה שעקפו אותו ? לי זכורים כמה וכמה עקיפות שהוא דווקא זה שעקף שלא לדבר על היכולה המופלאה שלו לנהוג על משטחים רטובים. לא, הוא בהחלט לא נהג ביננוני, וכן העובדה שהוא בפרארי שיש להם רכבים טובים העונה בהחלט משפרת את מעמדו. דרור זי, אדום עולה

valantteno

New member
hi

i want to tell you something before two years the mclaren had the best car and ferrari have midum car but schumacher was very close to hakinien at the end of the season and year before win velnuve was the chamionship the williams was mach better than ferrari and also shcumacher was very close and in in the last years the meclaren was also better than ferrari but shcumi get the chamion ship and in this year the ferrari is the besr car meclaren also have a very good can and where is hakienen and colthard more than that in the wet driving schumi is the best and hakienen and colthard is not good so i adive so to stop saying shits because shumacher is the best driver in the world and fro the best drive that even been in the world

למעלה