משפחת שרון זה ממש בושה למדינה כנסו

ramizzz

New member
נתניהו - זה טוב לכולם...

08.12.2005 (07:39) היום התפרסם כי שר האוצר אהוד אולמרט מתכוון לבטל כליל את מס הבולים על מסמכים החל מ-1.1.06.זאת ללא ספק הזדמנות מצוינת להעלות על נס את מי שהתחיל את המהפכה בנושא הורדת מס הבולים, שר האוצר לשעבר בנימין נתניהו. עו"ד אלון מגן נתניהו הוא שהוריד החל מ-1.1.05 את מס הבולים על אחד מהמסמכים "חולבי" מס הבולים הכבדים ביותר: ההלווואת המובטחות במשכנתא. שיעור מס הבולים על ההלוואת הנ"ל עמד על 4 פרומיל מההלוואה, שהם 400 שקל לכל 100 אלף שקל שנלקחו. מכיוון שמס הבולים נגבה בהתחשב בסך התשלומים העתידיים, כולל ריבית, בפועל התשלום עמד על כ-500 שקל לכל 100 אלף שקל הלוואה. למשכנתא של כ-400 אלף שקל מדובר בתשלום של כ-2,000 שקל שבוטל בזכות נתניהו. מיותר לציין שמדובר בסכום נכבד לכל הדעות עבור זוג צעיר שגם כך נאלץ לכרוע תחת נטל המשכנתא. אם במשכנתאות עסקינן, ראוי לציין בהזדמנות זו את הירידה התלולה שחלה בשיעורי הריבית על הלוואות במהלך העשור האחרון, וזאת עקב המדיניות התקציבית המאוזנת שניהל נתניהו ב-2 קדנציות שונות, אשר הובילה לירידה דרמאטית באינפלציה ובריבית הבנקאית בהתאמה. בסמוך לתחילת כהונתו של נתניהו כראש ממשלה ב-1996 נדרשו נוטלי הלוואות לא צמודות לשלם ריבית שנתית של עד 20 אחוזים, בהתאמה לריבית בנק ישראל דאז, שעמדה על כ-19%. התוצאה הייתה במידה רבה חשיפה לסיכון של אי עמידה בנטל התשלומים ומימוש הבית הממושכן על ידי הבנק-המלווה. בשלהי כהונתו של נתניהו כשר אוצר בשנת 2005, ירדה הריבית על הלוואות המובטחות במשכנתא עד לשיעור של כ-5%. התוצאה: עשרות אלפי משפחות אשר כרעו בעבר תחת נטל המשכנתא מיחזרו את הלוואותיהם, ובכך חסכו אלפי שקלים בשנה שאלמלא מדיניותו של נתניהו היו נאלצים לשלם מידי שנה בשנה לבנקים. אז איך אומר שטרסלר? שלא יעבדו עליכם...

ramizzz

New member
''יש להיזהר מפני משטר השרונוקרטיה''

פרופסורים לחוסן מדיני: ''יש להיזהר מפני משטר השרונוקרטיה'' חוג הפרופסורים לחוסן מדיני וכלכלי התייחס להודעתו של שר הביטחון כי הוא מצטרף למפלגת קדימה. "איננו מופתעים מהצטרפותו של שר הביטחון הכושל למחנה הפליטים של שרון", אמרו. "החוג מתריע מפני תופעת השרונוקרטיה, משטר של שליט אחד עם עדר של נושאי כלים".

ramizzz

New member
שרון היה ראש ממשלה 5 שנים

הרי שרון היה ראש ממשלה 5 שנים ובאחריותו כל המדינה אז מה הוא מקים מפלגה חדשה כדי להוריד מימנו אחריות הוא נכשל שילך הביתה

yogniz

New member
דיי כבר עם נסיון שטיפת המוח..../images/Emo109.gif

זה מעט מעורר רחמים...

IDO 242

New member
סתם חננה המויאל הזה

תגיד לי מה הוא עשה? מה? חוץ מלהתראיין בכל דבר שזז כל פעם ולבכות שם כמו חננה על הקסאם (לא שאני מזלזל בכושר העמידה של תושבי שדרות ולא שאני מזלזל בחומרה של הקסאם), הוא פוליטיקאי מתחיל שמנצל את ההזדמנות שעיירתו היא בטווח הקסאם, בשביל זמן של פריים טיים. חוץ מזה הוא סתם טבע, לא שמעתי מפיו שום מילת חכמה, ונראה לי שרמת ההשכלה שלו שואפת לרמת ההשכלה של כל שאריות הליכוד כמו יחיאל חזן, נעמי בלומנטל, דניאל בן לולו, וכדומיו, אלו הרודפי כסאות באמת

ramizzz

New member
אני מרחם עליך ! אתה זקוק לחמלה

מחשבותיך כילד קטן בגיל הרך שכל אדם יכול להשפיע עליו בדברי מאכל ומרמה.

yogniz

New member
מעניין..../images/Emo109.gif

מחשבותיי כל-כך כשל ילד קטן...אבל לפחות אני אומר את דעתי ומנמק אותה...זה קצת יותר מפשוט לשים סטיקר ולהכריז "רק נתניהו" 20 פעם ביום- ללא כל פירוט ונימוק. קשה מאוד להשפיע עלי. אני את דעותיי הפוליטיות כבר גיבשתי עוד כשאכן הייתי ילד קטן (יחסית), עכשיו בגיל 19 אני ממש לא חושב שאני זקוק לחמלהף תודה...תחסוך את הרחמים. ותפתח את ראשך לביקורת והערות...תמיד ויכוח פוליטי הוא תמיד טוב אם מקשיבים לצד השני ולא מציעים לא רחמים..וגם אם מרחיבים את הויכוח ליותר מססמאות בחירות חוזרות ונשנות.

פשוט לאנשים כמוך נמאס כבר לפרט

אתם כולכם משועובדים למושחתים ואח"כ בוכים למה בחרנו שרון הוא מושחת , הבון בון שלו מושחת . ואתם מביאים עובדות שקריות ומבצעים דמגוגיה זולה אין ספור פעמים !אז, רק נתניהו !

yogniz

New member
ושוב..

אולי תסביר לנו למה ביבי עדיף משרון? הסבר קצת נרחב יותר מ"רק נתניהו" ו"שרון מושחת". ואני לא הצבעתי ולא אצביע שרון.

ramizzz

New member
משפחת שרון זה ממש בושה למדינה כנסו

עמרי שרון: לדחות גזר הדין עד אחרי הבחירות חבר הכנסת עמרי שרון פנה לבית המשפט, בבקשה לדחות את שמיעת הטיעונים לגזר הדין עד אחרי הבחירות. משמעותה דבר: דחיית גזר הדין עד אחרי הבחירות. הנימוק שהוא מעלה: חששו שהדבר ייפגע בקמפיין הבחירות של אביו, ראש הממשלה אריאל שרון, וישפיע באופן פסול על האוירה הציבורית נגדו, ומכאן גם על גזר דינו.

למעלה