משפטים בבר אילן או תל אביב?

עוד קצת לגבי בר אילן ותל אביב

א. על כמה ימי לימודים בשבוע מדובר? האם ניתן לשלב עבודה תוך כדי?
ב. מהם תנאי הקבלה לתואר השני במשפטים תוך כדי התואר הראשון (ראיתי שיש תוכנית המשלבת משפטים לתואר ראשון ושני) ועד כמה היא עמוסה ותובענית?
ג. בנוגע לתואר נוסף.. האם ניתן לשלב גם תואר נוסף לאחר השנה הראשונה על סמך ציונים בשנה א' בלבד?
ד. בהנחה שאת"א ממתינה לפסיכומטרי יולי האם שווה לי לנסות לגשת לבחינה בכל מקרה? ובכל זאת לנסות להתקבל לתל אביב? זה יצדיק את ההשקעה עכשיו בפסיכומטרי נוסף?
תודה מראש.

lol65

New member
בר אילן

א. אין מספר קבוע של ימים. החל משנה ב' רוב הקורסים הם קורסי בחירה, ואתה בונה את המערכת שלך, ככה שאתה שולט בכמות הימים שתבחר ללמוד. בהחלט ניתן לשלב לימודים ועבודה, וקח בחשבון שברוב הקורסים הנוכחות אינה חובה.
ב. ממוצע 85 מינימום בשנה א' כדי להתקבל, ולשמור על הממוצע הזה כדי שישאירו אותך בתוכנית.
ג. למיטב ידיעתי, שילוב של תואר נוסף החל משנה ב' לא תלוי בממוצע שלך בתואר של משפטים.
ד. אם אתה ממש רוצה את את"א, אז אין לך מה להפסיד אם תיגש לעוד פסיכו'.

משפטים בבר אילן או תל אביב?

שלום רב.
אני מעוניין ללמוד משפטים בשנה הבאה וכרגע המצב הוא שאני מתקבל לבר אילן ותל אביב לא.
נרשמתי לפסיכומטרי יולי (הפקולטה ממתינה לציונים) על מנת בכל זאת לנסות להתקבל לתל אביב משום שזה יותר קרוב לביתי.

שאלתי היא האם בסיום התואר ישנה העדפה כלשהיא לבוגרי תל אביב על בר אילן?
אני לא רוצה להפסיד עוד שנה ולכן חשבתי שאם קבלתי לתל אביב לא תצלח עדיף להתחיל בבר אילן.
מה דעתכם?

תודה מראש.

למעלה