משפטים בלונדון

chickensoup

New member
משפטים בלונדון

למדתי משפטים בלונדון מי שרוצ עזרה וטיפים בשמחה

hopala

New member
שאלות לגבי לונדון

תואר ראשון או שני? באיזה אוניברסיטה למדת? כמה עולה שם שנה? מה הסיכויים לקבל מילגה? האם יש מעונות? תודה!!

chickensoup

New member
לונדון

למדתי תואר ראשון ושני וגם Legal practice course שזהוא קורס למי שרוצה להיות עורך דין. למדתי ב UCL אונברסיטת לונדון. כיון שש לי אזרחות ארופאית עלה לי£1000 לשנה אם אין לך זה עולה בסביבות £6000-£7000 ותואר שני במשפטים עלה לי£3500 מילגות באנגליה אפשר לקבל רק עם אזרחות בריטית או ארופאית, הם גם לא ממש מלגות הם רק עזרה בתשלום שכר הלימוד. בריטים יכולים לקבל הלואה מיוחדת לסטודנטים בתנאים מיוחדים. לרוב האוניברסיטאות יש מעונות, את יכול/ה לבקש שישלחו לך מידע ספציפי. יש גם מעונות לתלמידים יהודים בwww.hillel.co.uk

אליןלין

New member
איך שלמת 1000 בלבד?

בעלי ואני גרים כאן 4 חודשים ומתעניינים שנינו בלימודי תואר שני האופציה להשתמש בדרכון זר קיימת, אבל הבעיה היא שכל אוניברסיטה דורשת לראות הוכחת כתובת שגרת כאן בשלוש השנים האחרונות לפני שם נותנים לך מחיר של אירופאים. איך פתרת את זה? או שפשוט גרת כאן 3 שנים לפני תחילת התואר...?

chickensoup

New member
פשוט

להורים שלי יש בית בצרפת אז רשמתי את הכתובת הזאת lol אני חושבת שגם ככה תואר שני עולה אותו הדבר קיבלתי עזרה מהאוניברסיטה עצמה שילמו לי£2600משכר הלימוד (means tested)

אליןלין

New member
אבל עוד שאלה

וזה בעלי שואל - יש לי אחות שגרה בבריסל ככה שאני גם יכול לתחמן אבל הבעיה היא שאת התואר הראשון עשיתי בארץ אז זה ישתמע קצת מוזר שחייתי בשלוש השנים האחרונות בבריסל אבל עשיתי תואר בארץ לא? עד כמה הם בודקים את ענין המגורים ב3 השנים האחרונות?

למעלה