משפטים מחזקים לימים שכאלה

ע ו פ ר ה

New member
משפטים מחזקים לימים שכאלה../images/Emo23.gif

הפורום קצת שקט בימים אלה. עלה בראשי רעיון ואני זורקת את הכפפה. בואו נרשום משפטים שיכולים לעודד אותנו בימים שכאלה. "אני שולחת אור לכל החיילים ולתושבי הדרום" "הדאגה מחלישה העוצמה מחזקת. אני מחזקת את ידיכם וידי החיילים" אם יש לכם עוד רעיונות אשמח לשמוע. באהבה עופרה

../images/Emo140.gif

יום רגוע מלא אנרגיות ותפילה למען החיילים ואנשי הדרום בכל אשר אלך, אביא עימי שי לכל אשר אראה, השי יכול להיות מחמאה, פרח או תפילה. היום אתן דבר מה לכל אדם עימו אבוא במגע, וכך אתחיל בתהליך של הפצת שמחה, עושר ושפע בחיי ובחיי אחרים. כרמית.

טליוש5

New member
חיילים אהובייםם!!כולנו איתכם!!!

חיילים אתם שומרים על הארץ ונילחמים עליה זאת זכות ולא חובה!!כול הכבוד!!כולנו איתכםם!!!והכול מעת הקבה!!!!אנחנו רק עושים את ההישתדלות שלנו וה באמת קובע מה יהיה!!!!יהיה טוב!!!אמןןן!!!!!!!!!

לילו BD

New member
רעיון יפה .

תהיו חזקים ותשמרו עליכם ! אנחנו מחכים לכם פה .

שריתי ס

New member
/tapuzforum/images/emo195.gif חזקו ואמצו /tapuzforum/images/emo24.gif

מייחלת לשוב כולכם הביתה, אלינו, במהרה בריאים ושלמים, וכהרגלכם לתפארתנו - עם ניצחון רוחכם האיתנה והרחומה על פני רוחם הרעה של בני העוולה. ניצחון החיים והכמיהה לחיים על פני המוות ורדיפת הדם. ניצחון המחילה על פני השנאה. ניצחון ההקרבה והנכונות להקרבה למען החיים על פני האובססיה החולנית לקוד קידות הסתה ורצח לרגלי המוות. כך הייתם. כך תהיו. ישמרכם ה` ויחונכם, ישא ה` פניו אליכם וישם לכם שלום. אמן.

GMjoy

New member
לחיילים היקרים שלנו../images/Emo195.gif

כל לילה אני מתפלל לחיילי צה"ל שנלחמים ברצועה, ומבקש שהאל ישמור עליהם ! אני מאחל לכל אחד מהם לעבור את זה בשלום, ולחזור בריאים ושלמים למשפחות האוהבות שלהם, ושלא ידעו אבדות מכוחות של עצמם יותר. שהאור תמיד יעיר לכם את הדרך, ויגן עליכם מכל רע. אתם גיבורים אמיצים, ואני מחבק כל אחד מכם באהבה גדולה !

למעלה