משפטים משירים שגורמים להוזיל דמעה

משפטים משירים שגורמים להוזיל דמעה

בתקופה האחרונה יש לי מלא

# "לבד בנתיים עצוב לי כ"כ..ענן בשמיים הזכיר לי אותך"
# "שמעתי שהמשכת ואת בונה לך עולם אחר..מי זה שאיתך אני רואה שאת שמחה לא חשבתי להפריע בפריים של התמונה"
אבל אני בסה"כ בסדר הכרתי מישהי אחרת שהצל שלה הוא את והחיוך שלך מזכיר לי את שלך"
# קמתי עם געגוע וכואב והבנתי הבוקר שטוב לך לבד, אני לומד לשחרר אותך למרות שקשה , נותן לך ללכת לבד לעולם שלך.."
# יש בי סדק לכל החיים ששורף לי לכל החיים ולמדתי לחיות בלעדייך...עברו שנים ואת נשואה לאחר והפצע הזה לא עובר זה מצחיק שכואב לי עדין..איך הייתי יושב ובוכה בלילות בגללך מי יאמין לי מיי"
# תביני , תביני ששכחתי איך לאהוב בכל כוחי כי כשהלכת אני הקשתי את ליבי..תביני שחיכיתי עד שעייפה נפשי עד שבאתי ומצאתי את החצי השני"
# בסוף כל לילה הייתי מגיע עד אלייך לחפש שאריות מעצמי-ואת היית מצילה אותי
# שוב זה קורה בנינו שוב זה נגמר...
# ועכשיו, זה רגע שנגמר ..ואין יותר מימנו בעולם רק לשנייה הייתי מאושר כ"כ וכל מה שרציתי נעלם..
בכל מקום שאהיה נושא עלי את כל הצלקות אני לא מאמין בחרטות עם הזמן פחות כואב אם ניפול עד הסוף או לקום בגדול ואולי ניסיתי לוותר ..."
# ורק הנשימות הארוכות שלך עושות קצת רעש ..גם אם תתחילי עכשיו לדבר את לא יודעת לשקר
# לבד בנתיים עצוב לי כ"כ ענן בשמיים מזכיר לי אותך, אל תתני לי ללכת רק תני לי לחזור מאז שהלכת לי כבה בי האור
# הזמן עובר את לא חוזרת..אולי מצאת לך אהבה אחרת , מה נשאר זה רק לראות איך את השתנת לי..אני רק רציתי לגרום לך אושר ואיך אמרת לי לוותר-מקווה שטוב לך שם יותר
# פחדתי מהרגע שהכל יגמר אז איך הגעתי למצב הזה שרק עכשיו אני מתעורר-מילים לא יעזרו לי כאן כשהיה צריך שתקתי..נתת לי את כל הזמן וכמו תינוק אותו ביזבזתי...

tatiana6

New member
מאוד התחברתי גם

שורות משירים עשו לי שוב קצת כאב בלב וגעגוע, אבל מצויין לדעת שאני לא לבד

ביאסת אותי..

עד שיצאת מהדיכי הכנסתי אותך בחזרה?
מצטערת
אני רק מחכה שהדיכי יעבור לי (ובטח לא ארצה שמישהו יחזיר אותי לדיכי אחרי שיצאתי)

למעלה