משפטים/קטעים מעצבנים חוזרים על עצמם

p_nurit

New member
משפטים/קטעים מעצבנים חוזרים על עצמם

האם אתם חושבים על קטעים/משפטים מעצבנים בסדר שחוזרים על עצמם? אני לפחות על 3 *תרזה: אית'ן אוהב את גוון. אני חייבת ללכת תרזה כעבור דקה: אית'ן אוהב אותי ונהיה יחד. אני יודעת זאת *אדם א': מה קורה איתך? אדם ב': אני יכול להסביר/כבר אגיד את האמת אדם א': הי, אני יודע מה קורה............ *הרוצחים של שרידן: הלילה שרידן תמות

jazinka

New member
יש עוד משהו

זה ממש מעצבן שטאביתה כל הזמן נשרפת, נדקרת , הופכת לנוזל, ואפילו ניקברת תחת מפולת השלג ושום דבר לא באמת קורה לה.

L i r a n L

New member
ויש כמובן את

צ'אד: "היום בערב קריסטל תספר לי הכל אודות הוריי" ו"חשבתי אולי שהוריי מכירים את הורייך ואוכל... להסתובב איתכן" (לוויטני)

יש לי ../images/Emo70.gif

לואיס : אני בחיים לא רוצה לראות יותר את שררררידן קריין. שרידן : השוטר לואיס (לופז פיצג'רלד גנדי ארנולד שוורצחיייבר) הוא הבן אדם הכי שחצן שיצא לי לפגוע! לואיס : יו אר סאץ' אה פיג הדד!! ויטני : אני לא מרגישה כלום כלפי צ'אד! טיסי : עכשיו זה ברור לי.

ועוד:

גוון: תרזה, כל כך תודה על העזרה עם החתונה! שרידן: אני יכולה לדאוג לעצמי! (ממש!) קיי: בקרוב, מיגל יהיה שלי! קיי: את חייבת לעזור לי להשיג את מיגל כי בלי עזרתי לעולם לא תשיגי את צ'אד. טאביתה: הערב צ'ריטי תהרוג את מיגל! אה אה אה אה! אית'ן: תרזה, את חברה כזאת טובה. ויטני: אית'ן לעולם לא יאהב אותך! פילאר: אית'ן לעולם לא יאהב אותך! תרזה - זה הגורל!

jazinka

New member
וגם...

שטימי משנה כל שתי שניות בגדים בהתאם למה שהוא עושה

python 4

New member
וכמובן

פילאר: "מיגל מי?" לואיס: "מיגל מי?" צ'רי ברי: "מיגל מו" וכמובן איך אפשר לשכוח את משפט המחץ של ג'סי... אר, בעצם לג'סי אין משפט מחץ.

L i r a n L

New member
ווווואאאאוווו קלעת בול!

לא יאמן! בדיוק מה שחשבתי לא פעם אחת. אה, יש עוד משהו. תרזה: "כשאיתן ישמע את השיר שקריסטל תשיר הוא יבין שהוא אוהב אותי ולא את גוון", או: "זה הגורל". מעצבנת התרזה הזאת יכולה להיות לפעמים!

jazinka

New member
אני חולקת על דעת שניכם...

אמנם המשפטים של תרזה באמת חוזרים על עצמם ונשמע כאילו היא חיה בסרט משל עצמה, אני ממש אוהבת את הדמות שלה כי היא כל כך תמימה ונחמדה, היא הרבה יותר מתאימה לאיתן מאשר גוון, חסרת הטקט והמרשעת שתעשה הכל בשביל להחזיק בחור (כמו קיי). אם אתם רוצים תזכורת עוד מהתקופה שהיא חשדה בתרזה שהיא מנסה לגנוב את איתן,... גוון: "אני ממש מצטערת, תרזה, שאבא שלך מת", דרך אגב למה החבר שלך לא כאן, מתי נפגוש אותו?"

HAINEEKEN

New member
עוד משהו שחוזר על עצמו

למרות שזה כבר לא רלוונטי: סימון: זה ממש מגעיל מה שאת עושה לצ'רטי ואני לא רוצה לשתף פעולה קיי: אז אני לא יעזור לך להשיג את צ'אד סימון: טוב אני מסכימה

jazinka

New member
ראסמי, ממש שככתי את הקטעים האלה

אבל אני זוכרת שזה ממש שיגע אותי שסימון מנסה לשחק אותה נחמדה ובעצם היא כלבה לא יותר קטנה מקיי

הצילצול

New member
למרות שאני חולה על צ'ריטי..

צריטי: רשע! רשע! רשע! רשע! רשע! טאביתה: החברים שלנו במרתף יכעסו מאוווד!!! גרייס: סם? אילו עוד סודות אתה מחביא מפניי? אייבי: תן לי עוד לילה אחד איתך ואז אם תרצה להיות עם גרייס זה בסדר מבחינתי שרידן: אוקיי לואיס אני אגיד לך את האמת...(לגביי הסטירה שנתנה לו)

למעלה