משפטים שאומרים...

Seidman

New member
משפטים שאומרים...

משפטים שנשים אומרות לגבר שנוהג: • תיזהר! • לא יקרה שום דבר אם נאחר. • אתה עושה את זה בכוונה? • אדום, אדום, אתה לא רואה? • הנה משטרה. • למה תמיד אתה מוכרח לעקוף את כולם? • אם הוא עוצר עכשיו, היינו נכנסים בו! • איך אני יכולה לשתוק. • אתה רוצה למות? אין בעיה, רק תוריד אותי קודם. • זה לא מצחיק. משפטים שגברים אומרים לאישה שנוהגת: • מי נתן לך רשיון? • נו, תעקפי אותו כבר. • אם אני הייתי נוהג כבר מזמן היינו שם. • את נוהגת לא רע יחסית לאישה. • ירוק, ירוק, את לא רואה? • בשביל מה היה הברקס הזה? • אני פשוט לא אוהב שמישהו אחר נוהג. • 90 קמ"ש זו רק המלצה. • מה עכשיו? • טוב. זהו, עכשיו אני אשתוק

The Guardian17

New member
ממשיך ../images/Emo26.gif

משפטים שנשים אומרות לגבר שנוהג : • בפעם הבאה אני נוהגת • זה מצחיק אותך ??? כמעט הורדת את הילד הזה מהכביש • אתה עובר את הקו הלבן. ואסור. • אני רוצה ילד. אבל שלא ינהג כמוך כשיהיה גדול. משפטים שגברים אומרים לאישה שנוהגת : • קשרו לך את העינים בסרט שאת ככה נוהגת ? • זה לא מכוניות מתנשות כאן. מזה פה, אצ'קלונה ? • אם את רוצה לאקנה לך את השמלה מקסטרו תעצרי בצד ובחייאת תני לי לנהוג שנגיע היום הביתה • מה עשיתי לעולם שאני צריך לנסוע איתך באותו רכב ??

למעלה