משפטים שאסור לאמר לאישה בשבוע 40

חן123

New member
משפטים שאסור לאמר לאישה בשבוע 40

ובכל זאת כל הזמן אומרים: 1. "בסוף הוא יצא, עוד לא נולדת התינוק שנשאר בפנים" (מאוד מנחם כשהכל כואב, פורח, לוחץ, מגרד וכו´) 2. "אח"כ רוצים שהוא יכנס בחזרה, תאמיני לי , יותר קל כשהוא בפנים" (יופי, תודה על העידוד, אני חצי מתה וזה מה שאני שומעת, פעם הבאה בבקשה להביא את המשפט הזה יחד עם ציאניד) 3. "הבטן עוד לא ירדה לך, יש לך עוד זמן" (חכו חכו, אני אוריד עליכם את הבטן הענקית שלי, וזה יהיה המשפט האחרון שלכם להרבה זמן) זה מה שיש לי בראש כרגע, לצערי, אני יודעת ששכחתי כמה, אם אני אחשוב על עוד משהוא אני אעדכן

ואני רק רוצה להגיד לך משהו ממש מכל

הלב ממשהי שילדה בשבוע 28 וחוותה גיהנום של 139 יום: הייתי מתה להגיע לשבוע שלך ולדעת שאני מוציאה ילד בשל החוצה שיחזור איתי הביתה ולא ישאר בבי"ח. תחשבי גם על הצד הזה... משי

חן123

New member
משי יקרה, אין ספק שמצבי טוב

בהרבה ממצבך, בתור מישהיא שגם הייתה בסרט הזה של דילול ופחד מלידה מוקדמת, אני מאוד מבינה אותך. אבל - כרגע מאוד קשה לי, והעובדה שיכול להיות הרבה יותר גרוע אינה מפחיתה מיזה. המשפטים שרשמתי נירשמו בהומור, וצר לי אם הם פגעו בך באיזה שהיא דרך.

לא פגעת בי בכלל.

פשוט רציתי להראות לך פן אחר של הדברים. ניסיתי לעזור, זה הכל. מצטערת שזה לא ניחם ואני מבינה שכשכואב ומעצבן, אין אפשרות כל כך להסתכל על החצי המלא של הכוס. בכל אופן, אני מאחלת לך שהלידה תהיה מהירה וקלה כמו שאת מאחלת לעצמך (סגרנו על הלילה???). בהצלחה משי

yaelhul

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif תחזיקי מעמד חמודה.

עוד משפט זה - תשני עכשיו כי אח"כ

אין זמן לישון (איך אפשר לישון כמו בן אדם עם הבטן הזו והכאבים???). תחזיקי מעמד חן!

חן123

New member
נכון! איך שכחתי? ../images/Emo67.gif

באמת כל הזמן אומרים את זה! וזה באמת מעצבן!

אוי, אנשים... הם כל כך נחמדים

ורק רוצים לעזור... גם לי הודיעו כולם שהבטן ממש למעלה ולכן יש עוד הרבה זמן. גם בחדר לידה, כשנכנסו שני רופאים לראות מה נשמע, הם אמרו שהבטן ממש למעלה אבל לא הסיקו מזה שיש עוד הרבה זמן אז כנראה שהכל שטויות. מתי יוצאים להפגין ברחובות? אני רואה שבלי מחאה לא יזוז פה כלום. שולחת חיבוקים ומקווה שהלידה כבר תגיע. נו.....

א י נ ס

New member
גם שלי לא רצתה לצאת, אבל בלי הסבל

שאת עוברת. רק עוד קצת, ותהיי אחרי. חיבוק ועידוד אינס

חן, אם ככה נגמרו לי משפטי העידוד

קבלי
ואני מקווה שבעודי כותבת שורות אלה את כבר בחדר הלידה...

חן123

New member
לצערי, אני עדיין פה ומנצלת את ההודע

שלך לקטר (לא נעים לי לפתוח הודעה חדשה וכל היום להתבכיין). נירדמתי אחה"צ (לא שזאת כזאת חוכמה אחרי כמה שישנתי בלילה) ומתוך שינה נורא גירדו לי הרגליים וקמתי ממש עם פצעים מדממים ברגלים!
עכשיו אני לא יודעת איך אני אכנס להתקלח }-: אני פשוט מרגישה נואשת, אי אפשר ליילד אותי לאור מצבי ההולך ומתדרדר? היום הייתי בבית והאמת היא שדי טיפסתי על הקירות, אז מחר שוב הולכים לעבודה... מצטערת לקטר כל היום, אבל למי אני אקטר אם לא לכם?????????

למעלה