משפטים שדוקטור רות הייתה אומרת...
משפטים שדר´ רות הייתה אומרת אילו הייתה הומו (יש להגיד אותם במבטא דוקטור-רותי מתאים..)
אני והבן זוג שלי, פרקטיסינג סקס שלוש ארבע פעמים ביממה, פעם אחת בבוקר כדי לנצל את זקפת הבוקר שלנו ועוד שלוש פעמים בלילה כדי לשרוף קלריות, כן?
אם אין לך וייברטור, אתה יכול פשוט לדחוף מלפפון לפי הטבעת, כן?
תמיד שואלים אותי, דוקטור רות איך זה שבגיל סבנטי סאמט´ינג אתה עדיין עושה סקס. והתשובה שלי היא תמיד, למה לאאאאאאא??? זה אפילו יותר כייף לעשות את החוקן בגיל מאוחר, זה שתי ציפורים במכה אחת, גם סקס וגם ניקוי הקיבה.
אתמול אני והבן זוג שלי, כן?, היינו בתיאטרון, כשיצאנו פתאום חשבנו כמה זה נחמד יהיה לעשות משהו קצת יותר מסעיר כדי לגוון את חיי המין שלנו, כן?, אז הלכנו ועשינו סקס באוווווווטטטטטטווווו "היהיהיהיהיהיהיהיהי" (צוחקת)
שאל אותי חבר, כן?, תגיד דוקטור רות..מה דעתך על סקס וירטואלי? ואני ישר אמרתי לו, למה וירטואלי????? צריך לעשות סקס אמיתי, להרגיש את הביצים שלו ואיך הוא נכנס לתוכי, כן?
לפני כמה שנים שאל אותי מאזין ברדיו, בתוכניתו של מנחם שיזף, תגיד דוקטור רות, איך אתה נשמע כשאתה גונח בסקס? מיד התפשטתי והתחלתי לרכוב על מנחם שיזף......וככה מהר מאוד המאזין שמע איך אני גונח בסקס, כן? |זנבג|פנו אלי מרשימת מרצ, רצו שארוץ לכנסת במקום עוזי אבן, כן? ישר אמרתי שאני רק דוקטור והוא פרופסור,כן? "היהיהיהיהיהיהי" זה היה מצחיק, כן? אם יש לכם להוסיף אתם מוזמנים...
משפטים שדר´ רות הייתה אומרת אילו הייתה הומו (יש להגיד אותם במבטא דוקטור-רותי מתאים..)