משפטים שלא נגיד לעולם מתקמבק

S m e l l y Cat

New member
משפטים שלא נגיד לעולם מתקמבק

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=742&msgid=76065717&archive=1 זה החוקים יאללה הנה אני אתחיל עינת: אני שונאת את מולדר וגם את תיקים באפלה ואו איזו סדרה מוזרה ולא לעניין אני הולכת לראות מלרוז פלייס ביי ביי. והווווו התחלנו!!!!!! הלאהההה

חח הלו הלו...

למה להתחיל איתי דווקא?

1Shir

New member
שיר:

אני אוהבת את תיקים באפלה יותר מאת מלרוז פלייס!

aerynsun

New member
OK...

אני - אין לי בלאנק בכלל בכל הקשור לפרקים של תיקים באפלה.
מעריץ "שרוף" של הסידרה - רגע, סקאלי זה הבחור , נכון? אותו מעריץ: רייז והשוטר הזה משליחות קטלנית, בטח זוכר. הם שיחקו בעונה רביעית חמישית.

אני אנסה לאלה שלא עשו להם

אריאל:"מהזה אצטבולריה...?" או לחלופין:"אמילי1 היא הדבר הכי לא מעצבן שיש" איילה:"
"

הנה עוד כמה שטויות

גילי:"רוזוול? אממ..אההה רוזוול!!!הדבר הזה שמדרים בערוץ AXN כמובן הבנתי
" תמי:"יאקק קרמבו בלעכס זה כמו נזלת מוזרה כזאת" עינת:"ואו מאלדר זה ההוא הנמוך עם המשקפיים כמה מוזר מצידי לשכוח"

aerynsun

New member
עונת הקרמבויים כבר כאן. מאוו אה אה אה

אריאל: אני שונאת את פיבי ולא סובלת את עמוק באדמה. יאק. איך אפשר לייצר סידרה . דרור: מה זה מכחול? מיכל: אני כותבת כאן כל יום. איזה שאלה! ואני לא סובלת את קלאודיה בלאק וג'יליאן אנדרסון עינת: כמה ימים חופשיים יש לי, לא יודעת איך למלא אותם. גילי: יש לי פחד קהל, בחיים אני לא יעשה הרצאהה. מאיר: הצלתי חתול קטן ומתוק אתמול

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מעולים תמי!!! ../images/Emo6.gif

S m e l l y Cat

New member
נו יאללה מה קרה לרוח הפורום? הנה עוד

יוליה: מצנפת?? הו כמה מגוחך! גילי: חח חייזרים אין כזה דבר מה אתה פתי!!!111 מאיר: משהו לא מריר ועוקצני דרור: A dominant role for the mitochondria is the production of ATP, as reflected by the large number of proteins in the inner membrane for this task. This is done by oxidizing the major products of glycolysis: pyruvate and NADH that are produced in the cytosol.

למעלה