משפטים שלא נגיד לעולם

Gilliana

New member
משפטים שלא נגיד לעולם

משפטים שלעולם לא נגיד אוקיי, נכון שזה לא רעיון מקורי שלי ושגנבתי אותו ממנהלת פורום "מטריקס" אבל מכיוון שזה רעיון כ"כ נחמד, חשבתי לשם שינוי, שהגיע הזמן להסיט את הפוקוס ממאלדר וסקאלי ולהעמיד אותנו, חברי הפורום, באור הזרקורים. מה לדעתכם המשפטים שאף אחד מאיתנו לא יגיד? הנה הבחירה שלי… עינת: "נמאס לי ממאלדר" שיר: "אוי, איזה תינוק מתוק – גם אני רוצה כזה!" יוני: "אוףףף, כבר מזמן לא היה לי איזה מבחן בהיסטוריה" או לחלופין: "נמאס לי מאינדיאנה ג'ונס/מלחמת העולמות" רז: "אסור להרוג אף אחד!" דרור: "נגמרו לי השאלות!" אופק: "האחים שלי כאלה מקסימים ומתחשבים!" מיכל ותמי: "נמאס לנו מפארסקייפ" אורית: "קווים חברה נהדרת!" מאיר: "מעכשיו אני מבטיח לכתוב בפורום כל יום שלוש פעמים" ירעם: "חג המולד? איזה יופי!" אדם: "נמאס לי מקרייצ'ק" ואל תדאגו – לא שכחתי אף אחד, פשוט לא היה לי מה להגיד לצערי לגבי כולם (איתכם הסליחה ענת, צילה, שי וכל מי שלא הזכרתי) ואם חלילה פגעתי במישהו בציניות שלי, אני מתנצלת מראש – קבלו הכל ברוח טובה והעיקר עם הרבה הרבה הומור.

aerynsun

New member
קבלי צל"ש ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאלה לגילי- מה פירוש המילה סיטואציה. תשובה של גילי - סיטו... מה???? אולי מהמילה סיוט. כאילו סיוט ש...רגע סיוט זה סוג של פרח לא. אז רגע. אה. כאילו... סיטואצקריה אמרת? טוב, עזבי אותך באמא שלי , מה את שואלת אותי שאלות כאלה אלגנטיות. שיווו איתך.

Shining Wizard

New member
כמה תוספות משלי:

בדומה לגילי אני חייב לציין שהכל בהומור, ובוודאי תשימו לב שרוב המשפטים נועדו להביע הערכה. גם אם לא כולם. דברים שגילי לעולם לא היתה אומרת: 1. *גילי נשאלת שאלה במחשבים, יופולוגיה, תרבות פופולרית, ובעצם כל נושא* "ארר... אממ... בחיאת, מנין לי לדעת?" 2. "זה סה"כ צירוף מקרים..." (זו בדיחה פרטית, תניחו לזה) דברים שאופק לעולם לא היתה אומרת: 1. "זה באנגלית, בלי תרגום? עזבו, לא מתקרבת..." 2. "מי צריך את "תיקים"? יש "סיינפלד"." דברים שמאיר לעולם לא היה אומר: 1. "פרקי מיתוס זה אחלה!" 2. "אחח... אין תענוג שמתעלה על הסצינות הרומנטיות של 'תיקים' וכל הכרוך בהן.'" זה כל מה שהצלחתי להגות, לבינתיים. אולי אוסיף אחרים בשלב מאוחר יותר.

sprqy

New member
תוסיפי אותי

עם מיכל ותמי בטירוף של פארסקייפ, והייתי מוסיף ואומר על עצמי: "אני שונא את רייג'ל"

pusher

New member
מה שגילי בחיים לא היתה אומרת לדעתי

אני:"גילי!!!!אני חייבת לשאול אותך שאלה!!!" גילי:"נו עזבי אותי באמאש'ך אני עפה לראות איך מחברים מחשב לחשמל" טוב זה סתם דפוק...אולי זה: "נכון ג'פרי ספנדר וסקאלי זוג מהמם מאין כמותם?"

aerynsun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

ספארקי זה שם חיבה לרייג'ל. רייג'ל זאת בובה. וספארקי ממש שונה אותה. צודק לגמרי...חחח

muldercrushed

New member
ועכשיו תורי!!

(דרך אגב-ממש אהבתי את האלה שעשו עלי-גם גילי וגם יוני) עינת:"נכון שסקאלי הרבה יותר שווה ממאלדר?" יוני:"מלחמת העולמות? לא מכיר. סורי." רז:"רמי תיקן לי את הדיוידי!" דרור:"אוף גם כן הג'יליאן הזו..." מאיר:-כל דבר שאיננו ציני- גילי:"מה? לא הבנתי..." מיותר לציין שלא כתבתי את כולם וכל מי שלא נכתב-עימו הסליחה. אני פשוט לא מכירה מספיק טוב או שלא הצלחתי לנסח את המשפט שרציתי לכתוב לו.

Gilliana

New member
טובבבב!!! ../images/Emo45.gif

אהבתי!!! קלטת את כולנו On the spot כמו שאומרים (למרות שאני דווקא כן עלולה להגיד שאני לא מבינה אבל מילא...
)

pusher

New member
../images/Emo127.gif איי ג'יליאן ג'יליאן..../images/Emo99.gif

יבורך היום שבו אני אפגוש אותה...

orityemini

New member
../images/Emo45.gif יפה! באמת רעיון יפה!

קלטתם פה את כולם היטב...
. נו קווים זו באמת חברה נהדרת...עוד משפט שלא הייתי אומרת בחיים "עונה תשיעית שולטתתת!!"

למעלה