משפטים של סליחה

glitter8

New member
משפטים של סליחה

סליחה, מה השעה? סליחה, איפה זה רחוב טרומפלדור? סליחה, את לא מוכרת לי מאיפשהו?.. כתיבה וחתימה טובה לכולם!

YulaShpil

New member
סליחה, מתי יש הופעה של ברוזה?

זו שאלה שעולה כאן הרבה...
ובהזדמנות זו אני רוצה לאחל שנה טובה, למי שעוד טרם הספקתי, וסליחה מכל מי שפגעתי בט במהלך השנה. שתהיה לכולנו חתימה טובה, ושנה טובה, פוריה ומוצלחת

popikon23

New member
../images/Emo212.gifצום קל לצמים../images/Emo214.gif

וגמר חתימה טובה לכולם. ונוסטלגיה מהגן:שתכתבו ותיחתמו בספר החיים
.אמן. ואם במקרה פגעתי במישהו בצורה וירטואלית, אני מבקשת סליחה אמיתית! קרן

sarita4

New member
צום קל

וגמר חתימה טובה. ורציתי לספר לכם שאני מאורסת (כן כן כבר...) שיהיה לכם שבוע נפלא כי אחרי כיפור אני יורדת לאילת ואם פגעתי במישהו או מישהי אז אני מצטעת ממעמקי נשמתי מקווה שתסלחו צום קל וגמר חתימה טובה לכולכם ממני באהבה

glitter8

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב לשרית../images/Emo23.gif

מה??? את מאורסת??? למי??? למה לא סיפרת לי??? חחח סתאאאם ברור שאני כבר יודעת אך טרם ראיתי את הבחור, שווה פתיחת שרשור חדש! מה קשור צום לאירוסין?? שיהיה מזל טוב!!

popikon23

New member
שריתו'ש, מזל טוב../images/Emo39.gif

איזה כיף לשמוע, אני ממש ממש שמחה בשבילך!!! אני רואה שזה מדבק אז אני מציעה שאני את והילה ניקח את לילך ענבל ויעל ונשב בחדר סגור וחנוק עד שגם הן תידבקנה (וסליחה על המילה המורתית משהו הזו אבל זו עברית תקנית..). בקיצור, המון המון מזל טוב ותהני באילת. קרן

glitter8

New member
רעיון מצויין!!

אבל הלו!! אני קודם, מפאת הפז"מ שלי!! את שאר הבננות נשאיר לאחר כך!

YulaShpil

New member
רגע, כדי שהיא תהיה ראשונה

היא קודם צריכה ל-ה-כ-י-ר מישהו, לא?
יאללה, ערב פו"פ לענבלי שלנו! ושרשור מזל"ט לשרית מיד נפתח...

alti26

New member
סליחה מכולם !!!!

זה הזמן שלי גם לבקש סליחה!!!! סליחה שהייתי לפעמים טורדן . סליחה שהייתי קרצייתי בדקות שלו בדיוק התאימו . סליחה שלא נתתי את כל תשומת הלב כשהיה צריך . סליחה שלפעמים עברתי את הגבולות . תודה שאתם עדיין קוראים את המכתב . תודה שאתם עדיין מתייחסים עליו . תודה שאתם עדיין ידידיי . ומקווה שתשארו כך גם עד שנה הבאה אוהב אותכם מאוד אלטמן דוד

למעלה