משפטים שמעצבנים אתכם

משפטים שמעצבנים אתכם

כתבתי פה בשם רונהדרור אבל שכחתי את הסיסמא.

יש משפט שאומרים לי בתקו' האחרונה כל מיני נשמות טהורות והוא מעצבן אותי וזה המשפט- "ירדת מספיק את לא צריכה לרדת יותר!!!"
יש לציין שירדתי 29.5 ק"ג.
נשאלת השאלה לאותם נשמות - מי שאל אתכם מה השעה?!

מה המשפט המעצבן שאומרים לכם?

Meirav Flum

New member
מה עם ילדים?

אמא שלי וחמותי פתחו בקמפיין ונראה שכל העולם משתף פעולה. בהקשר זה שבוע שעבר הצלחתי להביך עובד במרכז מחקרי בו הייתי בסיור. חלק מהקבוצה היה דובר אנגלית ואני תרגמתי בכל מקום בו עלה הצורך. לפני שנכנסנו לאיזור עם קרינה אותו עובד שאל אם בין הבחורות יש מישהי בהריון והסתכל עלי בעודו שואל. שאלתי אותו למה הוא מסתכל עלי, שאני לא בהריון, והאם הוא משתף פעולה עם אמא שלי (הכל בצחוק כמובן). הוא לא ידע איפה לקבור את עצמו.

ענק

Cafe Latte

New member
הכל עדיף על

שומר מטומטם בקניון שאומר ״שלום לך חמודה!!!״, ואז, כשהוא מצביע על הבטן שלי, מוסיף ״שלום גם לך! קטן או קטנה!״... אני חודשיים אחרי לידה, וממש לא בהריון ... :-/

Cafe Latte

New member
הכל עדיף על

שומר מטומטם בקניון שאומר ״שלום לך חמודה!!!״, ואז, כשהוא מצביע על הבטן שלי, מוסיף ״שלום גם לך! קטן או קטנה!״... אני חודשיים אחרי לידה, וממש לא בהריון ... :-/

elena20

New member
אימא שלי כבר שנתיים אומרת שהשעון מתקתק

ועוד מעט יהיה לי נורא קשה להיכנס להריון כי אגיע לגיל 30 ה"נורא"

ומאיימת שלא תוכל לעזור לי אם זה לא יקרה בקרוב, כי אז תהיה זקנה ויהיה לה נורא קשה...כי אחלה סיבה לעשות ילדים כאן ועכשיו.

פלגיה

New member
"הבנות שלך לא צריכות להתחתן כבר?"

(תשובה: לא)

האיש שלי צמחוני, והדבר *הכי* מעצבן שיש, וזה קורה בכל אירוע, זה שמישהו מהחברים או מהמשפחה מציע לו בשר. בצחוק, נו, מה, אתה לא מבין בדיחות?

ואחותי עכשיו בהריון עם בת שביעית. גם כמות ההערות והבדיחות החוזרות על עצמן כאן היא דבר שלא ייאמן.

Noich80

New member
וואו מאיפה להתחיל בכלל???

הכל מעצבן אותי לאחרונה

שקדייה

New member
הייתי

היה נפלא.
הכל טעים לי שם.... לא הלכתי בסוף על אף המלצה.... שום דבר לא באמת עשה לי את זה ברמה של אשכרה לכוון את עצמי לשם ....

דגבורי

New member
המשפט שהכי מעצבן אותי זה

"חתונה זה רק 4 שעות, העיקר זה אחרי", מצחיק שאותם שאומרים לי את זה הן נשים נשואות בעצמן ששכחו את כל הלחץ והבירוקרטיה של לפני, החל מקניית נעליים ותפירת שמלה, המשך בבחירת אולם וצבע המפיות שלא לדבר על הדיג'י. שלא לדבר על הרישום לרבנות (למרות ששמעתי שהוא השתפר ושאפשר להירשם בכל הארץ וגם לדרג את זה, פשוט להקליד בגוגל דירוג רבנויות או משהו כזה).
מעצבןןןןןןןןןןןןן

foofoo77

New member
אני אמרתי את זה גם לפני החתונה

וזה מה שהוביל אותי בתכנונים
גם ממרומי 7.5 שנות נישואים זה בסה״כ ערב אחד בחיים.
ועוד משהו קטן היות וזו ההודעה השניה שבה אני קוראת את זה שאת ממליצה לדרג את הרבנות באינטרנט אני מקווה מאוד שזו לא פרסומת לאתר כלשהו והנך מתבקשת שלא לעשות זאת כאן.

yoyo10

New member
גם אני אמרתי את זה לפני החתונה

ואכן זה לא היה כזה אשיו

AlicePJ

New member
וגם אני. לא אגיד שלא היה מלחיץ כי בכל זאת זה

ארוע עם הרבה אנשים, אבל אנחנו עשינו את הכל באיזי, ראינו די ג'יי אחד, צלם אחד, אולי שלושה גני ארועים, ממש עשינו הכל בקטנה.

Noich80

New member
בעיני הזכרונות הם לכל החיים

ולכן למרות שלא השתוללנו, כן השקענו.
עד היום אני משתנקת כשאני נזכרת שהוצאתי 7500 שקלים על שמלה, אבל זה היה שווה את זה כי עד היום עוד מחמיאים לי על איך שנראתי... בחיי.

foofoo77

New member
גם אנחנו לא השתוללנו והזכרונות שלנו מדהימים

מיום החתונה והחתונה עצמה.
אני לא משתנקת על ה 7500 ש"ח של השמלה כי לא שילמתי כזה סכום ועדיין זה היה מרשים ומקסים. אבל משתנקת כשנזכרת כמה הוצאנו על הצלמת (והתוצאה מהממת שאין דברים כאלה).

32 דקר

New member
ממתי הרבנות צריכה קידום אתרים
פופו סחתן

על זה שעלית על זה כפרסומת.

למעלה