משפטים שנאמרו ונחרטו

ענבר.

New member
משפטים שנאמרו ונחרטו

יש לי שק מלא במשפטים שנאמרו לי. הם נשארו חרוטים בזכרון. לא יודעת כמה זמן הם ישארו איתי כן יודעת, שבדיוק בדקה הנכונה הם נשלפים. מוציאה אחד מהשק - "אני שונא נשים. או שיש להן פה גדול או שהן בהריון" (אמר לי את זה לפני 26 שנים מי שהיה הבוס שלי....)

גל-עמית

New member
איני רוצה להתחמק...אבל...

בואו ולא נהפוך את הפורום ל"שק חבטות", מכל סוג שהוא. ביקורת היא לגיטימית וחשובה, אני מסכים ומוכן לקבל אותה ולהתעמת כשצריך, אבל מכאן ועד ל"הטחות".......תארי לך שעל כל כתיבה כזו או דומה תבוא "קונטרה"..... ואיני מנסה לסנגר על בני מיני, כלל ועיקר. וכל מי שמכיר אותי, יודע את דעתי בנושא. אז, בואו ומשיך מהיכן שהתחלנו....כן, כפי שכתבתי לקיווי, נוסטלגיה היא לא רק "בונבוניירות", "זהבים", וכד´....יש גם: "עמוד בפינה", ו"לך הביתה"..וגם: "אל תחכה לי יותר"....

ענבר.

New member
בוקר טוב - עם הסבר

לא היתה ולו כוונה אחת "לא בריאה" בהודעה שלי. הכוונה היתה נטו למשפטים שנאמרו פעם והולכים איתך עד היום. ועכשיו, ברשותך, אלך לים...

magy

New member
גלמידי, מה קורה אותך?

על מה נפל קצפך? נדמה לי שההודעה שלך משורשרת למקום הלא מתאים. מישהו הרגיז אותך גלמידי? אני לא מכירה אותך ככה......אני מכירה ....ככה וככה.....
))) שו? עוד לא ראיתי אותך ככה.....אתה חייב מסאג´ דחוף בשמנים... מצפה הימים.......מוכן לקבל אותך בעבור חופן דולרים...... $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ לא.....זה לא הסימן הידוע......
)))))))))))) אני שומעת אותך מתגלגל מצחוק.............

גל-עמית

New member
מגי וענבר היקרות.....מתנצל....

מסיר...(וקד קידה....).. אולי לא הובנתי או לא הסברתי את עצמי כראוי...לא חשוב....באמת שלא התרגזתי,מגי. ודאי לא ברמה שתארת אותה.....
...אני בסדר ואשתדל תמיד להיות כפי שאת: מכירה/לא מכירה/זוכרת/לא זוכרת..(מחק את המיותר, או: "כל התשובות נכונות"....) מה שהיה - חלף עם הגלים..................... העיקר, כמו שאומרים יוצאי תפוצתו של דרקולה: "שנהיו בריאים".... "אי, א-קומפלימנטה פרומואוס"...........

magy

New member
ג´נטלמן ....... כל הכבוד

לגבר שיודע להגיד ....טעיתי.........זה מה שיפה אצלך....... וזה יעמוד לזכותך....יפה גלמידי.... אני לא חשבתי שאתה עצבן....סתם התלוצצתי......אתה יודע להיות עצבן????? אי, א-קומפלימנטה פרומואוס..... אין דבר כזה... תלמד רומנית......זה כיף בעיקר בקללות..... ושוב, אחלה מצידך .......אני מעריכה מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
))))))))))))))))))

למעלה