משפטים שנשמעים טובבבבב

avielss

New member
משפטים שנשמעים טובבבבב

היום היתי אצל אמא שלי לקחתי עט ונייר ורשמתי ציטוטים של מילים מצחיקות הרי הן לפניכם "יא מאיזו דולורס דה קבסה אסטה זבזק ZEVZEK-פטפטן" "יא מדמנדו פארס.אלוגר קמרקה ליברוס..סוחאה מרקר אניקס אי טומבניקס אניקס אי טומבניקס-תופים ופעמונים (אם אני זוכר טוב((:) -הכוונה לשטויות" "אסטה ססטה מרקנדו זרזבט קיור סקט" קיור סקאט-עיוור פיסח-הכוונה לקונה בלי לבחון את טיב הסחורה "אסטה מוזר אסטה מרקנדו רופס קאדה דיה...טילטבט מקרה דשר מה טילטבט-מרושש "אסטה קדימסיס קאדה פונטו מדמנדה דיאס שקל בנקה רופינה סו יו? בנקה רופינה-בנק של זונות-הכוונה לבנק פרוץ" "אסטה אסטה קומינדו בולן בילם בולןבילם (אולי הכוונה לבילעם?)-כמו חזיר אסטה מוזר אסטה טינימיניפוףTINIMINIPUF=עדינה ושקטה" המשך יבוא(:)

אסתרילו

New member
רוצים עודדדדדד../images/Emo26.gif

מעניין שיש או מילים נרדפות או ניבים שונים: אצלנו אומרים- מרושש- טילטבט= טנקה TENEKE עיוור = סייגו פטפטנות = אבלסטינה התרגום של זרזבט - ירקות.

רותי ב.

New member
סאבס קוונטו לאבורו מי אזיטס אגורה

פור ´מאחורי הקלעים" ???? (איך אומרים ? (אטרס דה - . . . . . ???) תביא עוד אביאל, נהניתי בלי סוף.

avielss

New member
תודה../images/Emo9.gif

תדרכתי את אמא שלי לרשום הכל משפטים יבואו גם יבואו

Sarika

New member
והנה עוד../images/Emo26.gif

"אסטה אז און טומאדור דה קאבאסאס" הוא לוקח ראשים - יענו מבלבל את המוח. "לה קולור דל פוסטאן אז לקולור דל פאדו דל ראיי" הצבע של השמלה הוא הצבע של הנפיחה של המלך נאמר באירוניה על מי שלבשה שמלה מפוארת שאינה הולמת אותה.

ואוו איזו שפה ציורית יש לאמך../images/Emo45.gif

"דולור דה קולו" כאב תחת, נדמה לי שאבא שלי היה אומר על נודניק...

ננש

New member
כשאמא שלי היתה עושה אירועים

למינהם והיתה מכינה רשימה את מי להזמין תמיד היה אביה מזכיר לה שלא תזמין את כל המי ומי והיה משפט שוטי מוטי וטיפסין בורקדו עד היום אין לנו מושג מהיכן זה בה ועדין זה נשמע בבית מישהו שמע את המשפט הזה פעם?

אסתרילו

New member
בטח שמענו......../images/Emo26.gif

ואת זה שמעת? אבא שלי היה אומר: נו ליאמס האסטה כאז דאנריבה קישו קישו אי דאבשו מדרה אי פישו! אל תזמיני את זו שחיצונית היא מגונדרת ומתחת דרקית.

למעלה