משפטים תואר שני בארה"ב

הופקינס

New member
משפטים תואר שני בארה"ב

מישהו יודע מהו הממוצע הדרוש בתואר ראשון כדי להתקבל? בכל האתרים הם כותבים שהם רוצים ranking בכיתה בתואר ראשון וזה די מפחיד!!!

Big Air

New member
משפטים בארה"ב

איפה אתה מתכוון ללמוד שם? יש לך אוניברסיטאות ספציפיות שאתה רוצה? מה מניע אותך ללמוד שם? אתה מודע לכך שבארץ אין מה יותר מידי לעשות עם JD.

הופקינס

New member
אני עדיין לא יודעת איפה אני רוצה

ללמוד שם. הכוונה לא לJD אלא לתואר LLM. כבר יש לי LLB מהארץ

Big Air

New member
JD

אני סטודנט למנהל-עסקים ואני שוקל להמשיך ל JD. אתה חושב שזה משתלם להשקיע שלוש שנים? יש מה לעשות עם זה בארץ?

ani can

New member
ממוצע? אין חיה כזו ../images/Emo22.gif ../images/Emo91.gif

מניסיון, ורק מניסיון, שנה שעברה ניסיתי להרשם לאוניברסיטאות בארה"ב ל-LLM ולצערי לא הצלחתי בכל האוניברסיטאות מהסיבה הפשוטה -דרישות גבוהות שלהם וכמות מטורפת של מועמדים - כך שהם יכולים להיות מאוד בררניים. שוב הכל תלוי ברמת האוניברסיטה אליה אתה רוצה להתקבל. הנתונים שלי די גבוהים (ממוצע 88 בתואר, ranking - 20/170) וגם ציון הטופל שלי עומד בכל הדרישות - 267 בממוחשב. עם זאת עדיין התקבלתי רק ל-NYU ולרשימת המתנה של CORNELL ולא התקבלתי לברקלי (שהיתה מועדפת עלי). בקיצור, זה לא עניין של ממוצע אלא שקלול של כל הנתונים שלך ובייחוד ה-statement.

הופקינס

New member
איפה למדת בארץ?

ומלבד זאת, גם להתקבל לNYU זה בכלל לא קל!! איזה עוד המלצות יש לך?

ani can

New member
../images/Emo152.gif

חשוב לדבר עם מרצים מהפקולטה שלמדת בה ומכירים אותך. את מירב המידע קיבלתי ממרצים שלמדו באוניברסיטאות שנרשמתי אליהן. כמו-כן, ומאוד מאוד חשוב - ה מ ל צ ו ת (ואם אפשר מאנשים בעלי שם גם בחו"ל ולא רק בארץ) וכמובן המון כסף
כדי לממן את הלימודים. כמו שאומרים הבעיה היא לא להתקבל (כי רק כדי לסבר את אוזניך מישהו מהמחזור שלי לומד ב-NYU והוא לא ממש בעשירון העליון של המחזור)אלא למצוא את הכסף כדי לממן את זה (מה שלצערי לא הצלחתי לעשות) - ולכן ani can (תרתי משמע)

הופקינס

New member
אז... בעצם את אומרת שהציונים לא ממש

חשובים ומה שיותר חשוב זה המלצות והפרסונל סטייטמנט? ועוד שאלה - רוב האוניברסיטאות דורשות 250 בטופל.. אם מקבלים הרבה יותר מזה, זה עוזר? או שרק משנה להם אם עברת את ה-250 וזהו? תודה על כל התשובות

ani can

New member
לא אמרתי!!!

מה שאמרתי הוא שגם אם יש ציונים גבוהים והstatement חלש - אין סיכוי להתקבל. למעשה אין מרכיב שאינו חשוב אלא כל המרכיבים משתקללים יחד. ביחס לטופל מאחר וקיבלתי יותר מ-250 קצת קשה לי לענות לך, בכל מקרה נראה לי שמדובר בתנאי סף כמו דרישות אנגלית בקבלה ללימודים בארץ - חייב להיות לך את הציון המתאים ותו לאו - אבל תקחי אותי בערבון מוגבל.

למעלה