משפטים

ל ו ל ה 7

New member
משפטים

אני מתחילה השנה ללמוד משפטים דו חוגי עם פסיכולוגיה , בפסיכולוגיה כל הקורסים הם קדם... כך שנותר רק לוותר על קורסים ממשפטים, השאלה על אילו קורסים אפשר לוותר? ואם זה יהווה בעיה לגרור את זה לשנה הבאה? מישהו יודע???

flutter girl

New member
את בטוחה שנדרש לוותר על קורסים

ממשפטים? בהתחשב בעובדה שאת לומדת משפטים עם פסיכולוגיה, ולא פסיכולוגיה עם משפטים (על עקרון זה שאם את רוצה להישאר עם מקצוע, את פורשת מפסיכו'). ואגב אני מתחילה משפטים עם כלכלה, ויש לי רק קורס אחד של כלכלה השנה, ככה שזה מוזר ששמו לך המון קורסים של פסיכו' על השנה הראשונה?

ל ו ל ה 7

New member
...

הקורסים בפסיכולוגיה הם קדם ויש לי 19 נקודות זכות בזה השנה... ככה שאני לא יכולה טכנית לקחת הכל ממשפטים, כי אז אני אעבור את המכסנ והעומס יהיה רב...

flutter girl

New member
הצעה שלי

תתקשרי ביום ראשון לפקולטה למשפטים ותשאלי אותם בנוגע לזה, אני מניחה שהם כבר התמודדו עם השאלה הזאת מתלמידים עתידיים של משפטים ופסיכולוגיה, ומהם את תקבלי את התשובה הנכונה ביותר.

niro piro

New member
כן, דוחים קורסים במשפטים

מי שלומד משפטים כלכה המערכת שלו מובנת והוא לא צריך להתעסק במערכת בשנה א' אבל כל הבנות שלומדות משפטים פסיכולוגיה דוחות קורסים במשפטים לשנים מתקדמות על מנת לא ליצור עומס ולא לחרוג ממכסת הנקודות. בדרך כלל דוחים קורסים קלים וקטנים כמו משפט עברי, תולדות הרעיון ותורת המשפט... בהצלחה.

למעלה