משפטים

אורטל188

New member
משפטים

שלום מתי יפורסמו תנאי הקבלה לשנה הבאה? יש לי ממוצע 100 כמה אני צריכה בפסיכו בשביל להתקבל לכל אונ`? אונ` חיפה קרובה לתחנת רכבת? וכמה ימים בשבוע לומדים בערך בשנה והאם ניתן לשלב עבודה עם הלימודים מצטערת על כמות השאלות אני חיילת משוחררת קצת לחוצה ללימודים תודה לעונים..

B L I M P

New member
הרבה שאלות..

מה את מתכוונת בשנה הבאה? זו שמתחילה ב 2008? אז כנראה שציוני קבלה סופיים יפורסמו לקראת הקיץ של שנה הבאה. קחי בחשבון שרישום הוא בערך מינואר עד מרץ.. ואח"כ זה רישום מאוחר. לחוג פופולרי כמו משפטים צריך ציונים מאוד גבוהים כדי להתקבל ברישום מאוחר. ממוצע את צריכה לחשב לפי כל אוניברסיטה בנפרד. החישוב של הבונוסים שונה. כנ"ל לגבי דרישות פסיכו - צריך ציונים שונים שמהווים משקל שונה בקבלה לכל אוניברסיטה. בעברית, לדוגמא, כדי להתקבל עכשיו עם ממוצע 100 את צריכה 718 פסיכומטרי. קחי בחשבון שעכשיו הרף קבלה עלה כי זה רישום מאוחר. כמה ימים בשבוע זה תלוי באוניברסיטה. בעברית בשנה א לומדים 3-4 ימים בשבוע, אך עדיין אף אחד כמעט לא עובד כי העומס הוא בעיקר מעבר לשעות הלימודים. בנוגע לחיפה, אין לי מושג..

tigris12

New member
חיפה לא כל כך קרובה לרכבת

אם את מגיעה מהדרום, יש אוטובוס מרכבת חוף הכרמל לאוניברסיטה ובחזרה (קו 46) בערך 20 דק' נסיעה (התחנה הכי קרובה לאוניברסיטה) ויש אוטובוס לרכבת לב המפרץ (25-30 דק'). לתחנות מרכזית ובת גלים מגיעים אוטובוסים מהאוניברסיטה אבל לא מומלץ לנסוע בהם כי הנסיעה בהם ארוכה יחסית.

למעלה