משפטים

• פותח הנושא coka
  • פורסם בתאריך

coka

New member
משפטים

איזה משפט של לינקין הכי יפה לדעתכם? התלבטתי קשות אם לפתוח את השרשור הזה או לא כי לי אישית לא יכול להיות משפט מועדף.. המילים שלהם ממיסות אותי.... אבל אם כבר משפט שלדעתי פשוט מסכם אותם - close my eyes פשוט מגדיר אותם לדעתי

kiticat

New member
האממ

האמת? בגלל חויות שונות קרולין אין מי סינק, הוא אחד מהחביבים עלייי. הוא פשוט מעורר הזדהות שלמה עם המילים....

Shadow Warrior

New member
לאן נעלם לי שאר התוכן?! ../images/Emo12.gif

בעע אני יכתוב מחדש: לא רק המשפט זה עושה לי איזה משהו, כל הבית שנמצא בחתימה שלי...

סתם משפט שאני אוהב

"The sound of you voice painted on my memories, even if you're not with me I'm with you" יש עוד מלא פשוט אני לא זוכר עכשיו

coka

New member
עוד בית שאני ממש ממש אוהבת..

in the memory you'l find me eyes burning up the darkness holding me tightly until the sun rises up ויש עוד כל כך הרבה... לא כדאי להתחיל לרשום....

alivio

New member
קוקה, מסכים איתך אבל הינה משפט יפה

שימו לב ליצירה המדהימה של לינקין!!! When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistake Staring back at me {lp - pushing me away} איך פספסתם את זה אני לא יודע אבל זה משפט מדליק... ואם כבר מדברים על משפטים אני אספתי הרבה משפטים שלהם ושמתי בקובץ אחד!

s k 8 e r

New member
כמובן בשיר הכי יפה פלייס פור מיי הד

i wanna be in the energy not with the enemy a place 4 my head

משפט..

משפט? שיר - With You, מטורפת על השיר הזה. (ל-א הרמיקס.) אין משפט שאני יכולה להצביע עליו, כל המילים של השיר.

משפט..

משפט? שיר - With You, מטורפת על השיר הזה. (ל-א הרמיקס.) אין משפט שאני יכולה להצביע עליו, כל המילים של השיר.

למעלה