משפט חזק

אורן ג

New member
משפט חזק

בשירים של אביב גפן יש הרבה משפטים חזקים, סקר: מה לדעתכם, מה המשפט הכי חזק בשירים של אביב גפן? אני אחשוב על זה ויכתוב יותר מאוחר

זה רק אור הירח.....

כן זה רק אור הירח...נה נננה נה ננננה אור הירח הבנדם לא סולח כי יש לו עור של ירח..כן זה רק אור הירח ואני יכול להחריז על עצמי ילד אור הירח! הוא אמר שכל מי שהיה בתוך אמפי ווהל הוא ילד אור הירח

yellow cheese

New member
"זו לא חובה לחיות-זו זכות להיות-"

חיים- מתוך "מיליאד טועים"... מה גם ש"אנחנו דור מזויין" חזק ונכון!!!-מתוך "עכשיו מעונן" וגם... "האשמה עלינו" מתוך "מרד הדמעות".... ויש עוד כמה שפשוט לא עולים לי לראש!!!! אני גם ילדת אור הירח....רק שמסיבות נוראיות לא נכחתי באמפי וואהל..... שלכם, שירלי מנהלת הפורום....

אפרת*

New member
אוקי..

בית הקברות זה הדבר הכי פורח במדינה טוב למות בעד עצמנו זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל שקרן מי שמאושר ואם זאת אהבה אני מוכן לקבורה ילד מסובך אל תפחד כל כך ילד סינטתי כבוי מול מסך שדולק ואין מה לעשות הכל מתפורר למה תמיד הכבוד נאבד לאנשים חלשים אף פעם אל תפסיק לחלום כי היונה כבר נחנקה עם הזית בגרונה ומה זה לב רגיש מול בטחון של מדינה אולי בדיוק כמונו השמיים גם בוכים טוב יש עוד מלא.. אלא פשוט מה שרשומים לי על הקיר או בגדים...

extaza

New member
אני חושב

שהמשפט הכי חזק: "כולנו עשויים אבק של אהבה" משפט שממש מרגש אותי

למעלה